Έκθεση φωτογραφίας "STROLLING in Athens του Γιάννη Δημότση στο loft του COLLAGE

Ο Γιάννης Δημότσης επενδύει με τις φωτογραφίες του τον industrial χώρο του Collage, του νέου hot spot του κέντρου της Αθήνας, στην οδό Καπνικαρέας 3. Το φωτογραφικό υλικό του project "STROLLING in Athens" δεν λειτουργεί πλέον αμιγώς εκθεσιακά, αλλά αποτελεί το σκηνικό για τις εκδηλώσεις που θα φιλοξενεί το μοναδικό εκτενούς εμβαδού loft που διαθέτει ο χώρος για την περίοδο από 9/1/2014 έως 1/2/2014.

Η έκθεση παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό, με λήψεις από το φθινόπωρο του 2012 έως το καλοκαίρι του 2013 σε δρόμους και δημόσιους χώρους του κέντρου της Αθήνας, όπου λαμβάνει χώρα η αυθόρμητη συνεύρεση ανθρώπων με διαφορετική καταβολή και κουλτούρα, ενώ κυριαρχεί η γοητεία της πόλης, της ζωής και της αποτύπωσης συναισθημάτων, όπως χαρά, λύπη, πόνος, αγάπη, θυμός, αντίσταση αντίδραση, μέσω της Τέχνης του Δρόμου.

1496281 638276759551283 134177230 o

 Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014, στις 09:30μ.μ. με την «αυθόρμητη συνεύρεση» του διεθνούς εμβέλειας σαξοφωνίστα και συνθέτη Δημήτρη Βασιλάκη με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό - performer Βασίλη Λάγγο, συνεργάτη διεθνώς διασήμων δημιουργών του Θεάτρου, που επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από πολυετή περιπλάνηση στη Ρωσία.

Αυτοσχεδιασμοί Jazz και Performance, με τη Μουσική του Δημήτρη Βασιλάκη, τη Φωνή, το Λόγο και το Σώμα του Βασίλη Λάγγου, λειτουργούν ως αφορμή για ένα ταξίδι από το ανύπαρκτο στο υπαρκτό και αντίστροφα, ένα παιχνίδι συνειρμών, με άξονα τη φωτογραφική περιπλάνηση του Γιάννη Δημότση.

Είσοδος Ελεύθερη