Εργαστήρι προετοιμασίας για δραματικές σχολές

Το Θέατρο Χώρα ξεκινά τα εκπαιδευτικά προγράμματα για την περίοδο 2009-2010, με το εντατικό εργαστήριο προετοιμασίας για την εισαγωγή στις δραματικές σχολές και τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Το Θέατρο Χώρα προγραμματίζει αυτό το εντατικό σεμινάριο προετοιμασίας για δραματικές σχολές, καθώς και τις ανάλογες εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, σε συνεργασία με έμπειρους καθηγητές υποκριτικής και θεάτρου.

Στο σεμινάριο εφαρμόζονται οι απαραίτητες υποκριτικές, τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να προετοιμαστεί ολοκληρωμένα για τις απαιτήσεις των ανάλογων ιδρυμάτων. Οι καθηγητές μαζί με τους φοιτητές θα επιλέξουν τα κατάλληλα κομμάτια υποκριτικής, κείμενα, ποιήματα, τραγούδια και θέματα αυτοσχεδιασμών.

Διδάσκουν οι: Χρύσα Καψούλη, Δέσποινα Σιδηροπούλου και Τζωρτζίνα Κακουδάκη, ενώ το πρόγραμμα έχει ως εξής: Υποκριτική, Δευτέρα - Παρασκευή (3 ώρες την ημέρα) με τη Χρύσα Καψούλη. Αυτοσχεδιασμός - τραγούδι, 3 φορές την εβδομάδα (2 ώρες την ημέρα), με τη Δέσποινα Σιδηροπούλου. Ανάλυση ρόλου - ανάλυση κειμένου - ιστορία θέατρου: 2 φορές την εβδομάδα (2 ώρες την ημέρα), με την Τζωρτζίνα Κακουδάκη.

Info:

Τοποθεσία: Θέατρο Χώρα, Αμοργού 20, Κυψέλη
Ημερομηνία: 17 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου
Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 15.00
Πληροφορίες: τηλ.: 210 8673945, www.coyot.gr
Δίδακτρα: 350 ευρώ
Κρατήσεις: Τηλ.: (12.00 -17.30) 210 -3314088
Εγγραφή - καταχώρηση θέσης μέχρι Παρασκευή 7 Αυγούστου (50 ευρώ)