Φεστιβάλ Αθηνών 2015: Νότες με άρωμα Ελλάδας στο Ηρώδειο

Μουσική και Ηρώδειο πάνε παρέα και φέτος το καλοκαίρι.... Το πρόγραμμα του 2015 περιλαμβάνει δύο μαγικές μουσικές βραδιές, με δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες που τυχαίνει να είναι και ιδιαιτέρως φιλέλληνες: πρόκειται για τον Καναδό - διεθνούς φήμης -πιανίστα και συνθέτη Αλαίν Λεφέβρ (6 Ιουλίου) και τον επίσης Καναδό στην καταγωγή, τραγουδοποιό Ανταμ Κοέν, γιο του θρυλικού Λέοναρντ Κοέν (29 Ιουνίου).

Μουσικά "μυθιστορήματα" Δευτέρα 6 Ιουλίου, 21.00 Ωδείο Ηρώδου Αττικού Με τον γνώριμο και ιδιαιτέρως αγαπητό στο ελληνικό κοινό Γαλλοκαναδό πιανίστα και συνθέτη Αλαίν Λεφέβρ συμπράττει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, στο Ηρώδειο, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 21.00, στην πρώτη από τις δύο συναυλίες που θα δώσει φέτος, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Με σολίστ τον Λεφέβρ και υπό τη μπαγκέτα του διευθυντή της Στέφανου Τσιαλή, η Ορχήστρα θα ερμηνεύσει στο πρώτο μέρος της συναυλίας το Κοντσέρτο για πιάνο του Έντβαρντ Γκρηγκ, απαύγασμα λυρισμού...

Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει.

Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ μπορείτε να εξασφαλίσετε:

• Online με χρέωση πιστωτικής κάρτας στην ιστοσελίδα www.greekfestival.gr

• Τηλεφωνικά με χρέωση πιστωτικής κάρτας στο 210.3272000 καθημερινά (και Κυριακές) 9:00 - 21:00

• Από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

• Από τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, τα Καταστήματα PUBLIC, τα Βιβλιοπωλεία Ιανός και τα Reload Stores

Κεντρικά εκδοτήρια Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου).

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00-17:00, Σάββατο: 9:00-15:00.

Εκδοτήρια εισιτηρίων λειτουργούν σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων και ανοίγουν δύο ώρες πριν την ώρα έναρξης των παραστάσεων. Εξυπηρετούν μόνο την παράσταση της ημέρας.