Ντέπη Σακελλαρίου - Ladies sing the jazz

Ντέπη Σακελλαρίου Ντέπη Σακελλαρίου

Η Ντέπη Σακελλαρίου συναντά τις ντίβες της Jazz σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Η μουσική, η φωνή και η εικόνα ξεδιπλώνουν τη ζωή και τα μεγάλα τραγούδια των κορυφαίων κυριών της παγκόσμιας vocal jazz. Η ατμόσφαιρα, το στυλ, η γοητεία και η ένταση του μαγικού κόσμου των "songbirds" στο HalfNote Jazz Club, την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 10 το βράδυ.

Μια μοναδική παράσταση-αφιέρωμα στις μεγάλες κυρίες της Jazz: Ella Fitzgerald, Nina Simone, Etta James, Billy Holiday, Peggy Lee.

Οι εξαιρετικοί μουσικοί, Άγγελος Παπαδάτος στο Κοντραμπάσο, Στέλιος Παρασκευάς στην Κιθάρα, Γιώργος Κωστελέτος στα Τύμπανα, Τρίο Εγχόρδων: Βιολιά: Αλεξάνδρα Φώτου, Γιώργος Γαιτάνος και η Ντέπη Σακελλαρίου στο πιάνο και φυσικά στο τραγούδι προσεγγίζουν με σεβασμό και αγάπη, τον κόσμο των γυναικείων μεγάλων φωνών, κυρίως της Αμερικάνικης Jazz.
Εμπνευσμένες ερμηνείες και ενορχηστρώσεις με βοηθό την εικόνα που αφηγείται ευρηματικά και μας διηγείται μυστικά, ιστορίες, λιγότερο γνωστές λεπτομέρειες της ζωής τους, τα πως, τα πότε και τα γιατί που έχτισαν τους μύθους των μεγάλων αυτών γυναικών!
Διαφορές και ομοιότητες, βίοι παράλληλοι αλλά και τόσο ξεχωριστοί.
Έρωτες που έγιναν τραγούδι, πόνος που δάκρυσε στα blues, δύναμη που μεταμορφώθηκε σε κραυγή, χαρά που χορεύτηκε σε ένα ξέφρενο swing...
Η Ντέπη Σακελλαρίου και η αναπάντεχη ορχήστρα της σε μια ολοκληρωμένη μουσικό θεατρική παράσταση, φόρος-τιμής, στη Jazz, στις Γυναίκες, στις Φωνές, στα μεγάλα Τραγούδια που αγαπήσαμε τόσο!
Κείμενα-Video: Αλίνα Ραγιά

Πληροφορίες
ΝΤΕΠΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
Ladies sing the jazz

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (τραπέζι)

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Πληροφορίες – Κρατήσεις - 210 9213310
www.halfnote.gr
www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com/#!/Half_Note

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Hirollers Πετρολούκας Χαλκιάς - Κλαρίνο με ψυχή! »