Εγκατάσταση της γλύπτριας Έφης Παπαργυρίου @ Myro Gallery

Η Myrό Gallery σας προσκαλεί να παρεβρεθείτε στα εγκαίνια της εικαστικής εγκατάστασης της γλύπτριας Έφης Παπαργυρίου με διακριτικό τίτλο "Χωρογράφημα" που φιλοξενεί στον χώρο της VITRINA από την Παρασκευή 7 έως τις 29 Νοεμβρίου 2014.

Μια αναπαράσταση του λαβύρινθου της σκέψης, η ηχώς της και η διάδραση με τους άλλους απασχολεί την εγκατάσταση της Έφης Παπαργυρίου. Φορμαλιστικά εμπνευσμένο από τις διακλαδώσεις των δέντρων σε ένα δάσος, το έργο αποδίδει χωρηκότητα στις ανακλάσεις των σκέψεων γεννιόνται σε έναν άνθρωπο αλλά αναπτύσσονται από πολλούς, όχι ξεκομμένα αλλά διαδραστικά. Η συνεχής ανατροφοδότηση, με συμβολικό, σημειολογικό ή/και γνωστικό τρόπο, δεν ανακόπτει την φορά των κυρίαρχων σκέψεων, αλλά δημιουργεί νέους κλάδους, συμβάλλοντας στην διακλάδωση του και την γένεση νέων κλάδων. Οι σκέψεις είναι δέντρα, το οικοδόμημα του πολιτισμού μας είναι τα κλαδιά τους.

IMG 8248

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 7 μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2014, είναι επισκέψιμη κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας της Myrό Gallery (Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00, Σάββατο 11.00 – 15.00) και είναι Ελεύθερη Είσοδος για το κοινό.