"Η Συναυλία των ζώων"

Τέσσερα ζωάκια, ένας γαϊδουράκος, ένας σκύλος, μία γάτα κι ένας κόκορας, βρίσκονται ξαφνικά χωρίς αφέντη. Κι επειδή και οι τέσσερις είναι «καλλίφωνοι», αποφασίζουν να κάνουν ένα μουσικό συγκρότημα και να ζήσουν από δω και πέρα τραγουδώντας.
Στο δρόμο για την πόλη, όπου θα δείξουν στο κοινό το μεγάλο τους ταλέντο, πολλά διασκεδαστικά συμβαίνουν.
Καθώς προχωρούν πεινασμένα και κουρασμένα από το δρόμο βλέπουν ένα αγροτόσπιτο κι αποφασίζουν να μπούνε μέσα να περάσουν εκεί τη νύχτα. Από το παράθυρο όμως βλέπουν ένα ληστή μέσα στο σπίτι που κλέβει και τρώει και πίνει χορεύοντας και τραγουδώντας. Τα ζωάκια εξοργισμένα με το θράσος του, αποφασίζουν να τον διώξουν με μια.....Συναυλία...!!!!
Έντρομος από τις φωνές τους ο ληστής φεύγει τρέχοντας και από τη σύγχισή του αφήνει το σακούλι με τα κλεμμένα πράγματα. Τα ζώα ελεύθερα μπαίνουν στο αγροτόσπιτο και μετά από πλούσιο φαγοπότι το ρίχνουν στον ύπνο. Καταφθάνει όμως ξαφνικά ο ιδιοκτήτης και έκπληκτος που έχουν κάνει κατάληψη στο σπίτι του θυμώνει. Αλλά όταν μαθαίνει ότι τα ζωάκια κατάφεραν να διώξουν τον κλέφτη, αφού τα ευχαριστήσει, θα τα κρατήσει για πάντα κοντά του!!!!

Μια διασκεδαστική και χαρούμενη παιδική μουσική παράσταση που ψυχαγωγεί εισάγοντας τα παιδιά στο μαγικό κόσμο της μουσικής!

  • Θεατρική διασκευή ? Σκηνοθεσία: Έλλη Βοζικιάδου
  • Μουσική: Διονύσης Κούτσης
  • Σκηνικά: Χαράλαμπος Σεπεντζής - Ειρήνη Χαρατσάρη
  • Κοστούμια: Έλσα Βώκου ? Χαράλαμπος Σεπεντζής
  • Χορογραφίες: Έλλη Βοζικιάδου ? Έλλη Λορέντη
  • Εκτέλεση μουσικής: Βασίλης Ποτήρης
  • Μουσική διδασκαλία: Λόρνα Κούτση
  • Φωτισμοί: Νίκος Τσελές ? Ανδρέας Ευριπίδου
Ηθοποιοί: Μιράντα Κοροβίλα (β' διανομή Μαρία Δρακοπούλου), Μαρία Στάβαρη (β' διανομή Έλλη Λορέντη), Κωνσταντίνος Τσιομίδης, Κωνσταντίνα Χαρατσάρη και Φιλίνη Παναγιωτοπούλου.

Untitled-1 


Πληροφορίες"Η Συναυλία των ζώων"
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Α/ΦΩΝ ΓΚΡΙΜ (από το γνωστό παραμύθι: «ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΜΗΣ»)
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΘΥΜΕΛΗ»
31 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!

Έναρξη παραστάσεων: Σάββατο 15 Οκτωβρίου. (Οι παραστάσεις θα διακοπούν στις 20 Νοεμβρίου 2011 προκειμένου ν' ανέβει η εορταστική παιδική παράσταση «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ» και θα συνεχιστούν από 14 Ιανουαρίου 2012 μέχρι Κυριακή Βαΐων).
Επίσημη πρεμιέρα: Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ώρα 11.15'
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο 16.00΄ και Κυριακή 11.15΄ και 16.00΄.

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ γενική είσοδος. Ειδική έκπτωση 50% για ανέργους και πολυτέκνους με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, κάρτας ανεργίας ή κάρτας πολυτέκνων στο ταμείο του θεάτρου.Τιμή εισιτηρίου για group άνω των 20 ατόμων 8 ευρώ το άτομο.
Καθημερινές προγραμματισμένες παραστάσεις για μαθητές με ειδική τιμή εισιτηρίου.
Διάρκεια: 90΄
ΘΕΑΤΡΟ «ΘΥΜΕΛΗ»
ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ
Μοσχονησίων 32, Πλ. Αμερικής τηλ./φαξ: 210-8657677
www.thymelitheater.com
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το ευρύχωρο και ειδικά διαμορφωμένο φουαγιέ του θεάτρου μας προσφέρεται για διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων (πάρτι γενεθλίων, εορτών κ.α.) πριν ή μετά την παράσταση.

Πάρκινγκ: Πλησίον θεάτρου (ειδική τιμή 5 ευρώ μόνο για τους πελάτες μας με την επίδειξη του εισιτηρίου).

Το θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ» από το 2008 λειτουργεί πλήρως ανακαινισμένο, με σύγχρονα συστήματα εξαερισμού ? κλιματισμού, ήχου και εικόνας.
Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: Τετάρτη 12/10 για την πρεμιέρα του Σαββάτου (15/10)