Vintage Monthly Δεκεμβρίου!

H matinacreations θα σας περιμένει στο τελευταίο παζάρι του χρόνου! Θα είναι εκεί με όλη της τη φαντασία,τα σπάνια ρετρό δαχτυλίδια από κουμπιά, κεφάτα σκουλαρίκια, σουπλά και ποδιές για το σπίτι σας, patchwork αμπαζούρ με vintage βάσεις και επίσης μεταποιημένα ρούχα παπούτσια και τσάντες, σε πολύ πολύ προσιτές τιμές!!!

Το τελευταίο Vintage Monthly του 2011 σας περιμένει, μεγαλύτερο από ποτέ, την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011, από τη 12:00 μέχρι τις 22:00, στο πιο vintage σημείο της πόλης: Belle Epoque (Βουλής 34, Σύνταγμα)!


Ευρήματα και δημιουργίες που η αισθητική τους παραπέμπει στο retro στυλ των 50s, 60s και 70s με αυθεντικά vintage ρούχα, χειροποίητα κοσμήματα, αυθεντικά είδη διακόσμηση...ς της εποχής, retro hi-fi, memorabilia και αυθεντικά ενθυμήματα, βιβλία, περιοδικά καθώς και δίσκους βινυλίου lp και singles.

Η μαγική ατμόσφαιρα της Belle Epoque με τα ανάγλυφα ταβάνια, τον χειμωνιάτικο κήπο, την ονειρική σκάλα και τα έπιπλα εποχής, θα σας παρασύρει σε έναν φανταστικό κόσμο. Τί πιο υπέροχο να συνοδεύσει το vintage σαββατοκύριακο σας από τις χορταστικές σούπες στο soup bar, τις αγαπημένες γεύσεις τσάι στο περίφημο Tea Room της Belle Epoque, τα λαχταριστά σπιτικά γλυκά και τα παραμυθένια cup cakes.

Η είσοδος είναι δωρεάν!

Info:

Belle Epoque, Βουλής 34, Σύνταγμα
Τηλ. επικοινωνίας: 2103239333
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
matinacreations
http://matinacreations.blogspot.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Η Δελφική Ιδέα χτες και σήμερα» Mao's Last Dancer »