"Το Μυστικό της Επιτυχίας"- Διάλεξη από τον Θωμά Κινδύνη

Οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Θωμά Κινδύνη διοργανώνουν μία σειρά διαλέξεων που αφορούν σε θέματα της ζωής και της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 17.30 θα πραγματοποιηθεί η διάλεξη με θέμα: «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ»

Υπάρχουν στα αλήθεια μυστικά επιτυχίας; Κι αν ναι ποιος τα κρατάει; Ε, λοιπόν, κανείς εκτός από μας. Εμείς ξέρουμε το μυστικό του εαυτού μας. Απλώς χρειάζονται κάποια δεδομένα να το σπρώξουν για να αναδυθεί στην επιφάνεια. Ένα πολύ βασικό δεδομένο είναι να είσαι ευτυχισμένος, αλλά πώς να είσαι όταν δεν γνωρίζεις το βασικό συστατικό για την ευτυχία σου, δηλαδή τι πραγματικά είναι αυτό που κάνει τη ζωή σου καλύτερη;
Δε γίνεται να είσαι ευτυχισμένος χωρίς αυτό, δε γίνεται να είσαι ευτυχισμένος χωρίς πίστη στην ικανότητα σου να το πετύχεις. Είναι όμως αυτό κατορθωτό, όταν οι γύρω σου, σου καθορίζουν τι πρέπει να κάνεις, τι πρέπει να σκέφτεσαι και πώς να είσαι;

Σ' αυτή τη διάλεξη θα λάβεις δεδομένα για ποιες ενέργειες πρέπει να πραγματοποιήσεις  και τι πρέπει να γνωρίζεις για να μπεις στο δρόμο ανακάλυψης του συστατικού της ευτυχίας σου και πώς να την πετύχεις.
Η διάλεξη αυτή πραγματοποιείται από τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, μουσικοπαιδαγωγό και σύμβουλο βελτίωσης ζωής Θωμά Κινδύνη και απευθύνεται σ' εφήβους άνω των 15, σε φοιτητές και σ' όσους ενήλικες επιθυμούν να βρουν αυτό που τους γεμίζει και θα τους καταστήσει ευτυχισμένους.

Γενικές Πληροφορίες

Πότε: Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 17.30.
Πού: ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΑΣΗΣ, Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα
Είσοδος: 5 € (δωρεάν για τα μέλη μας με την επίδειξη της ειδικής κάρτας)
Διάρκεια: 17.30-20.00
Τηλέφωνα για δηλώσεις συμμετοχής: 2103464903, 2103464002