Δωρεάν μαθήματα Ρωσικής γλώσσας

H Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον όμιλο Mouzenidis Group προσφέρει δωρεάν προγράμματα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού σε ελληνόφωνους δημότες ή κατοίκους Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Τα μαθήματα προσφέρονται αποκλειστικά σε επίπεδο αρχαρίων (επίπεδο Α1) και θα διεξάγονται στην αίθουσα νερού του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από 1η Οκτωβρίου 2013 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2013 και θα πραγματοποιείται σε τρία ακαδημαϊκά δίωρα την εβδομάδα (τέσσερις ώρες κατανόηση - παραγωγή γραπτού λόγου, δύο ώρες κατανόηση - παραγωγή προφορικού λόγου), κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Θα υλοποιηθεί από διδακτικό προσωπικό - εξειδικευμένο στη διδασκαλία της ρωσικής ως ξένης γλώσσας με πολυετή διδακτική εμπειρία.
Στόχος του προγράμματος είναι η βασική επικοινωνία στη ρωσική γλώσσα και η δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας.

Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική. Κάθε σπουδαστής έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο σε τρία μαθήματα. Απαραίτητη είναι η παρουσία του στην πρώτη μέρα της έναρξης, που δηλώνει και την αποδοχή της συμμετοχής του στο πρόγραμμα προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά που βεβαιώνουν ότι είναι δημότης ή κάτοικος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Θα διανεμηθεί δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό από τους υπεύθυνους του προγράμματος. Λόγω του ότι η διδασκαλία βασίζεται στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής των ενδιαφερομένων είναι η γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα θα χωριστεί σε τέσσερις ομάδες ως εξής:

ΩΡΕΣ - ΗΛΙΚΙΑ
14:00-16:00 - 18-25 ετών
16:00-18:00 - 26-35 ετών
18:00-20:00 - 36-45 ετών
20:00-22:00 - 46-55 ετών

Πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr και η αίτηση αφού συμπληρωθεί θα σταλλεί μόνο ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ) από τη Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013.

Θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων 50 σπουδαστών σε κάθε τμήμα.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης τη Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού: 2310 / 840295 και 2310 / 841962.

Για την αίτηση παρακαλώ κατεβάστε το αρχείο που σας επισυνάπτω!

Συνημμένα αρχεία: