"ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ":ημερίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ημερίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την ψηφιακή εικόνα, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Σάββατο 28 Μαΐου 2011 (9:30-21:30)

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

09:30 Ε Ν Α Ρ Ξ Η Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Σ

09:45 ? 11:40 1ο τραπέζι: ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ

09:45 ?Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΩΡΙΑΤΗΣ Διευθυντής της Pan Entertainment, εταιρείας που έχει ως κύριο σκοπό την ανάπτυξη των διεθνών συμπαραγωγών. Παραγωγός των ταινιών: ?Απ΄ τα κόκαλα βγαλμένη?, ?Ακαδημία Πλάτωνος?, ?Γκίνες?,? Ώρες κοινής ησυχίας? κ.ά.

10:00 ?ΚΟΣΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ/ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ? από το γύρισμα μέχρι την προβολή»

ΝΤΙΝΑ ΜΕΛΙΝΙΩΤΗ KODAK Cinelabs S.A. EI Greece Business Manager-Managing Director, η κ. Μελινιώτη έχει εργαστεί ως Post Production Manager, Member of the board of Directors στην εταιρεία ΚΙΝΟ.

10:15 ?ΤΟ ΝΕΟ WEB: ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ, ΔΙΑΔΟΣΗΣ, ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ altcine.com portal. Αυτή η πλατφόρμα, αρχικά μόνο στα αγγλικά, αλλά σύντομα διαθέσιμη σε όλες τις γλώσσες της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης, προτείνει τρόπους προώθησης των κιν/κών έργων.

ΗΛΕΚΤΡΑ ΒΕΝΑΚΗ διδασκαλία Μοντάζ στο Τμ. Κιν/φου του ΑΠΘ (2005-2007) και στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παν/μίου Αθηνών (Τεχνολογίες της Πληροφορίας & της Επικοινωνίας για την Εκπαίδευση 2009-2010), υπεύθυνη Οπτικοακουστικών Παραγωγών του Οργανισμού Λαμπράκη, βραβευμένη μοντέρ, εμπνεύστρια και διαχειρίστρια του βαλκανικού portal altcine.com

10:30 «ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ? διαφορές στο κόστος μεταξύ αναλογικού και ψηφιακού στην επεξεργασία post production?

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ Post Production Manager/Member of the board of Directors Graal s.a.

10:45 «ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, Η DIGITAL ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ- economics, trends ? ΠΕΙΡΑΤΙΑ, Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΤΙΓΑ»

ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΤΟΤΟΜΗ Γενική Διευθύντρια UIP, που διανέμει τις ταινίες των studio Universal, Paramount, Dreamworks.

11:00 «CROWDSOURCING o θεατής σε ρόλο συμπαραγωγού ? η εμπειρία του ?Dept-O-cracy?

ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ δημοσιογράφος & φωτογράφος Έχει εργαστεί για το BBC World Service στο Λονδίνο και την Κωνσταντινούπολη και σε αρκετά μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι δημιουργός της τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής εκπομπής Infowar και αρχισυντάκτης του ThePressProject.gr. Έχει εκδώσει δυο βιβλία.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΤΙΔΗ δημοσιογράφος ? μεταφράστρια. Έχει εργαστεί σε εφημερίδες και ως αρχισυντάκτρια του τηλεοπτικού Infowar. Είναι αρχισυντάκτρια της ενημερωτικής ιστοσελίδας tvxs.gr

ΚΩΣΤΑΣ ΕΦΗΜΕΡΟΣ παραγωγός του πρώτου ιντερνετικού ελληνικού ντοκιμαντέρ ?debt-O-cracy?. Ασχολείται με τις ηλεκτρονικές εκδόσεις & την ανάπτυξη διαδικτυακών πλατφορμών.

11:15 συζήτηση με το κοινό. Συντονίζει η σκηνοθέτης Κατερίνα Ευαγγελάκου

11:40 ? 12:00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 20 ΛΕΠΤΩΝ

12:00 ? 13:00 Κεντρική ομιλία με την παραγωγό KATE MYERS ιδρύτρια της Forward Films

12:00 ?Η ΜΙΚΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ- πώς να τα καταφέρετε»

Το 2007 η KATE MYERS δημιούργησε μαζί με την Tracy Brimm, την εταιρεία παραγωγής Forward Films, η οποία είναι από τις πιο ανερχόμενες, μικρές εταιρείες στο Λονδίνο. Η πρώτη ταινία τους «Tormented» (2009) με σκηνοθέτη τον Jon Wright (BBC/Screen West Midlands/Slingshot) διανεμήθηκε από τη Warner Bros. Με τη δεύτερη ταινία τους ?Skeletons? ήταν υποψήφιες για BAFTA πρωτοεμφανιζόμενης ταινίας. Η επόμενη ταινία τους «Three Mile Horinzon» σε σενάριο Richard Warlow και σκηνοθεσία Saul Dibb γίνεται σε συνεργασία με την Paramount Vantage.

Η Kate έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα μας μεταφέρει την εμπειρία της.

12:40 συζήτηση με το κοινό. Συντονίζει ο Κωνσταντής Φραγκόπουλος, σκηνοθέτης

13:00 ? 14:00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ? ΓΕΥΜΑ

14:00 ? 16:15 2ο τραπέζι: DIGITAL CINEMATOGRAPHY

14:00 Κεντρική Ομιλία με τον Χάρη Ζαμπαρλούκο ?Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΣΗΜΕΡΑ, από το ENDURING LOVE στο THOR»

O κύπριος διευθυντής φωτογραφίας ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΑΡΛΟΥΚΟΣ που ζει και εργάζεται στην Αμερική (Thor, The Other Man, Mama Mia, Enduring Love, Sleuth) μέλος της επιτροπής British Society of Cinematographers (BSC) έρχεται στην Αθήνα, προσκεκλημένος της ΕΑΚ.

14:45 ? 16:15 Διευθυντές φωτογραφίας μέλη της GSC (Greek Society of Cinematographers) παρουσιάζουν δείγματα της δουλειάς τους και μοιράζονται την εμπειρία τους από το πέρασμα από το φιλμ στην ψηφιακή εικόνα. Στη συζήτηση συμμετέχουν μέλη της ομάδας post production «235».

14:45 ? ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 7D- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ?? η εμπειρία από τα γυρίσματα της ταινίας Magic Hour

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ Διευθυντής Φωτογραφίας (GSC) ταινίες: Ο Βασιλιάς, Αλέξανδρος και Αϊσέ, Το μόνον της ζωής του ταξίδιον, Μagic Hour

15:00 ?Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ(;)»

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ Διευθυντής Φωτογραφίας (GSC) ταινίες:Man in the sea, Άμα δεν σε θέλει, 15Αύγουστος, Βασιλική, Κουαρτέτο σε 4 κινήσεις, Ταξίδι στην Αυστραλία

15:15 «ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ DIGITAL ΕΠΟΧΕΣ»

ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜΗΣ Διευθυντής Φωτογραφίας (GSC) ταινίες: Αμνηστία, Άπνοια, Λούφα και Απαλλαγή, Διόρθωση, Λουκουμάδες με μέλι, Η Λίζα και όλοι οι άλλοι

15:30 ?DIGITAL CINEMA POST PRODUCTION?

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΕΛΟΣ post production directror, 235

ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΖΑΝΗΣ υπεύθυνος film recording, dig. cinema mastering, 235

?235? εταιρεία Post Production με εξειδίκευση στον κινηματογράφο. Παρέχει υπηρεσίες colour grading, visual effects, film recording, digital cinema mastering κ.α. (Απνοια, Attenberg, Casus Belli, Man at Sea, Ταξίδι στη Μυτιλήνη, Χώρα Προέλευσης, Η Υπογραφή, Χάρισμα, Μέσα στο δάσος, Tears of April, Μαύρο Λιβάδι, Στρέλλα, Ricordi Mi, Διόρθωση κ.ά.)

15:45 συζήτηση με το κοινό. Συντονίζει ο δ/ντής φωτογραφίας Γιώργος Αργυροηλιόπουλος(GSC)

16:15-16:30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 15 ΛΕΠΤΩΝ

16:30 ? 18:20 3ο τραπέζι: CGI ANIMATION ? VISUAL EFFECTS ?STEREO 3D

16:30 ?ΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ» ? παρουσίαση της δουλειάς των ΝΟΜΙΝΤ στο χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Μέσα από το παράδειγμα της πρώτης τους ταινίας μικρού μήκους ?Holy Chicken of Life and Music? οι δημιουργοί θα μιλήσουν για το σύνολο της εμπειρίας τους, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την αποστολή της στα φεστιβάλ. Δημιουργικοί στόχοι, επόμενα βήματα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΦΑΚΗΣ σκηνοθέτες/ιδρυτές και creative directors της ΝΟΜΙΝΤ Motion Design

Η ΝΟΜΙΝΤ είναι ένα δημιουργικό στούντιο, με βάση την Αθήνα, που σκηνοθετεί, σχεδιάζει και παράγει video. Ασχολείται κυρίως με τη διαφήμιση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα τελευταία δύο χρόνια εκπροσωπείται στην Ευρώπη από την Strange Beast και στην Αμερική από την Passion Pictures U.S. Έχει αποσπάσει πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΣΩ S K Y P E

16:45 ?3D ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ ? το παράδειγμα της ταινίας ΚΙΒΩΤΟΣ ? work in progress»

ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ? MINOTAUR DIGITAL ARTS Λέκτορας στη Σχολή Καλών Τεχνών ΑΠΘ, εικαστικός

ΠΑΝΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ ? 3wheelstudio creative director, animator, εικαστικός

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ σκηνοθέτης, υποψήφιος διδάκτωρ Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας Παν/μίου Αιγαίου

17:00 «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ YAFKA ΣΤΟΝ ΚΙΝ/ΦΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ»

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ιδρυτής και VFX supervisor της εταιρείας YAFKA, 3D/Post Production. O κ. Κοτζιάς έχει εργαστεί σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές όπως: Happy Feet, Harry Potter, Charlie and the Chocolate Factory. Η εταιρεία YAFKA είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που εξάγει animation σε Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο για διεθνείς συμπαραγωγές του Discovery Channel, History Channel, National Geographic, Evans & Sutherland, S4CI. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης, του κιν/φου (Κακό 2, Χάρισμα, Man at sea) και της τηλεόρασης (1821, ΣΚΑΙ).

17:15 ? ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ τα visual effects που δεν γίνονται αντιληπτά από τον θεατή και βοηθούν τον κινηματογραφιστή να αφηγηθεί την ιστορία του?

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ? ARCTIC PICTURES post production studio, MA στο Computer Animation (University of Bourmenouth) και με μεγάλη εμπειρία ως compositor στην εταιρεία Stefi, ο Γ. Φουκαράκης ίδρυσε το 2008 την εταιρεία visual effects Arctic Pictures μαζί με τον Κ. Χαριτόπουλο.

17:30 «STEREO 3D: ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΟΝ ΒΕΝΤΕΡΣ- Η ΑΠΟΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ» πώς η στερεοσκοπική εικόνα παρέχει στον θεατή πληροφορίες που δεν παρέχει η μονοσκοπική εικόνα. Οι δύο αντίθετες τάσεις της σύγχρονης στερεογραφίας αναφορικά με τη χρήση του βάθους πεδίου

ΑΡΓΥΡΗΣ ΘΕΟΣ διευθυντής φωτογραφίας, στερεογράφος Φωτογράφησε 8 μεγάλου μήκους ταινίες, 16 prime time τηλεοπτικές σειρές, σχεδίασε φωτισμούς για 46 παραστάσεις θεάτρου και χορού, διάφορα events και αρχιτεκτονικά. Ενδιαφέρθηκε για την στερεογραφία από το 2006. Το 2010 αγόρασε το δικό του mirror rig και σκηνοθέτησε την μικρού μήκους stereo3D ταινία «Citrullus Lanatus» η οποία συμμετείχε ως τώρα σε τρία διεθνή φεστιβάλ. Από τις 29/5 ως τις 4/6 θα μαθητεύσει στο 3D δίπλα στον Alain Derobe με υποτροφία Media 2011.

17:45 «ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ POST PRODUCTION ? επεξεργασία ταινίας σε πλήρως Στερεοσκοπικό Περιβάλλον, από το μοντάζ μέχρι την προβολή σε 3D αίθουσα»

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΤΕΡΗΣ DI Supervisor/Member of the board of Directors Graal s.a.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Digital Lab Director / Member of the board of Directors Graal s.a.

18:00 συζήτηση με το κοινό. Συντονίζει ο σκηνοθέτης Κωνσταντής Φραγκόπουλος

18:20-18:30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 10 ΛΕΠΤΩΝ

18:30 ? 19:30 Κεντρική ομιλία: FLORIAN TΗALHOFER πειράματα της μη γραμμικής αφήγησης στο ντοκιμαντέρ

Ο FLORIAN THALHOFER είναι media artist και σκηνοθέτης ταινιών ντοκιμαντέρ. Είναι επίσης εφευρέτης του Korsakow, ενός προγράμματος σύνθεσης μη γραμμικών και διαδραστικών αφηγήσεων με την εφαρμογή ορισμένων κανόνων. Ζει και εργάζεται στο Βερολίνο κι έρχεται στην Αθήνα ειδικά για την ημερίδα της ΕΑΚ. Θα μας παρουσιάσει το έργο του ?Planet Galata? που δημιούργησε σε συνεργασία με την Berke Bas, παραγωγή ARTE 2010, και το οποίο διανέμεται σε δύο μορφές: μία γραμμική ταινία για την τηλεόραση και μια μη γραμμική εφαρμογή Korsakow που διατίθεται στο διαδίκτυο. Μπορεί το μέλλον του ντοκιμαντέρ να είναι μη-γραμμικό;

19:10 συζήτηση με το κοινό. Συντονίζει ο Απόστολος Καρακάσης, σκηνοθέτης, λέκτορας τμ. κινηματογράφου, Α.Π.Θ.

19:30-20:00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 30 ΛΕΠΤΩΝ

20:00 ? 21:30 4ο τραπέζι: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

20:00 ?ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΔΩΡΑ? Συγκριτική, αισθητική ανάλυση των αφηγηματικών κωδίκων και της φόρμας της χειροποίητης ταινίας μου ?Μέσα στο δάσος? και της ταινίας ?Avatar?.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ σκηνοθέτης (Polaroid, Το όνειρο του σκύλου, Μέσα στο δάσος)

20:15 ?ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗΣ Ή ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ; κατάθεση προσωπικών εμπειριών από τη χρήση του ψηφιακού μέσου σε δύο ταινίες φιξιόν

ΣΤΕΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ σκηνοθέτης (Ricordi mi, Παρά λίγο, παρά πόντο, παρά τρίχα) Ιδρυτικό μέλος της εταιρείας παραγωγής ?Φαντασία Οπτικοακουστική?, έχει διδάξει αισθητική και σκηνοθεσία κιν/φου στο Παν/μιο Ρεθύμνου, στην Α.Σ.Κ.Τ. Αθήνας και στο Τμ. Κιν/φου της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης

20:30 ? Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥ ΦΙΛΜ ? Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΜΕΤΡΗΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΨΑΡΙΔΗΣ μοντέρ (από το 1986 μέχρι σήμερα έχει μοντάρει 40 ταινίες μεγάλου μήκους ανάμεσά τους οι ταινίες Χάρισμα, Κυνόδοντας, Bank Bang, Ψυχραιμία, Uranya, Πέντε λεπτά ακόμα, Λούφα και Παραλλαγή, Hardcore, Πολίτικη Κουζίνα, Φούσκα, Ριζότο, Θηλυκή Εταιρεία, Μ΄ αγαπάς; Απόντες, Σκιάχτρα κ.ά.) Έχει βραβευτεί 4 φορές με το βραβείο Μοντάζ.

20:45 «ΝΕΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ & ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ» τρόποι με τους οποίους το ψηφιακό μέσο επανακαθορίζει τους αισθητικούς δρόμους του σινεμά

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ κριτικός κινηματογράφου, αρθογράφος στα περιοδικά ΣΙΝΕΜΑ και ΜΟΤΕΡ, Δ/ντής Προγράμματος στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου Αθήνας, Καλλιτεχνικός διευθυντής του επίσημου παράλληλου τμήματος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης «Ημέρες Ανεξαρτησίας»

21:00 συζήτηση με το κοινό. Συντονίζει η σκηνοθέτης Κατερίνα Ευαγγελάκου

21:30 ΛΗΞΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Διοργανωτές της ημερίδας: Γιώργος Αργυροηλιόπουλος, Κατερίνα Ευαγγελάκου, Απόστολος Καρακάσης, Κωνσταντής Φραγκόπουλος

Συντονισμός: Ελένη Σουράνη

Βοηθοί διοργάνωσης: Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Φίλιππος Kοντούζογλου, Γιώργος Σκύβαλος

Γραμματεία: Μέη Καραμανίδη