Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016

Μιχάλης Χατζηγιάννης Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς ερμηνευτές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, επιστρέφει στην Αθήνα με μια μοναδική συναυλία την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο.

Μετά από ένα δημιουργικό μήνα μεταξύ του στούντιο ηχογράφησης νέων τραγουδιών αλλά και ζωντανών εμφανίσεων στην Κατερίνη, στην Λευκωσία, στις Σέρρες και στο Μόντρεαλ του Καναδά, θα πραγματοποιήσει μια βραδιά αφιερωμένη στους φίλους του.
Απολαύστε ένα δημιουργό και ένα πρόγραμμα που μαζί με τα γνωστά, αισιόδοξα και τρυφερά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει θα υπάρχουν και δύο καινούρια από την συνεργασία του με την Λίνα Νικολακοπούλου.

Πρόγραμμα που περιλαμβάνει «σταθμούς» στην πορεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, από την έκπληξη της πρώτης εποχής («Άγγιγμα Ψυχής», «Κρυφό Φιλί») ,την εξωτερίκευση της εποχής των μεγάλων συναυλιών («Όλα ή Τίποτα», «Δεν Φεύγω», «Χέρια Ψηλά», «Το Καλοκαίρι μου», «Πιο Πολύ», «Αν μου Τηλεφωνούσες» κ.α.), μέχρι την εσωτερικότητα των: «Ο Βυθός», «Το Πάρτι», «Σε Ποιόν να Πω», «Μέσα σου Βρίσκομαι» και την ανήσυχη εποχή του «Θα Χαθώ Πριν Φύγω».

Μαζί του μια από τις καλύτερες μπάντες των ημερών οι: Σόλων Αποστολάκης (πιάνο-πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα) και Αριέτα Σαϊτά (βιολί).

Ραντεβού στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 για μια περιήγηση στη μουσική του δημοφιλούς καλλιτέχνη και μια συνάντηση που θα μας χαρίσει πολλές μελωδίες και θετική διάθεση για να υποδεχτούμε το φετινό καλοκαίρι.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων για την Epoca Productions: Αντώνη Κοκολάκης
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 10€

Εισιτήρια προπωλούνται:
www.viva.gr και στο τηλ. 11876
Στα Public, MediaMarkt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, BP, EKO, My Market, Metro Cash & Carry
Στο Vivashop στο The Mall Athens
Στο ΤΡΑΜάκι, (σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9
Στην Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016
Διοργάνωση: Epoca Productions
Πάρνηθος 57-59, 11146 Αθήνα
τηλ: 210.8611212
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.festivalmaroussi.gr
http://facebook.com/festivalmaroussi
http://twitter.com/festivalmaroussi