Μαίρη Λίντα - Apurimac

Μαίρη Λίντα - Apurimac Μαίρη Λίντα - Apurimac

Το Half Note υποδέχεται στη σκηνή του τη Μαίρη Λίντα, τη σπουδαία αυτή τραγουδίστρια και μούσα του Μανώλη Χιώτη που ποτέ δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες του παρελθόντος. Η σκηνική συνύπαρξή της με τους Apurimac, το μακροβιότερο latin συγκρότημα στην Ελλάδα, αποτελεί εγγύηση για μια ξέφρενη φιέστα. Οι συναυλίες της στο Half Note, από Παρασκευή 4 έως και Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, σηματοδοτούν τις πρώτες εμφανίσεις της μετά τη μεγάλη επετειακή συναυλία που έδωσε το καλοκαίρι του 2014 στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια της καριέρας της.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού με την αμείωτη ενέργεια, το μπρίο και τη μοναδική φωνή που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο θα ερμηνεύσει τις «χρυσές» επιτυχίες του Μανώλη Χιώτη, αλλά και άλλων σπουδαίων Ελλήνων συνθετών. 

Η Μαίρη Λίντα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον Μανώλη Χιώτη κι έχει δώσει φωνή σε πολύ όμορφα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Έτσι ο νους μας πάει-τουλάχιστον- μισόν αιώνα πίσω και συνδέεται με ένα ιδιόμορφο ελληνικό swing, στην ερμηνεία του οποίου η Μαίρη Λίντα υπήρξε ιδανική. Καθώς γυρίζει ο καιρός και η αιώνια μόδα έρχεται ξανά στο φως και γίνεται must, τα τραγούδια που ερμήνευσε αυτή η εξαίρετη τραγουδίστρια φαίνονται άφθαρτα και αφήνουν τη γοητεία τους να απλώνεται ανεμπόδιστη στις νεότερες γενιές. Με συνοδούς τους εξπέρ του μοντέρνου λάτιν ήχου Apurimac καλύτερα δε γίνεται!

Πέντε μοναδικές βραδιές με έναν ζωντανό μύθο της χρυσής εποχής του λαϊκού τραγουδιού.

Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης.

Πληροφορίες
ΜΑΙΡΗ ΛΙΝΤΑ
APURIMAC

Από Παρασκευή 4 έως και Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ. 22.30, Κυρ., Δευτ., Τρι.: 21.30
Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 30 ευρώ (Β’ Ζώνη), 40 ευρώ (Α’ Ζώνη)
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310

www.halfnote.gr
www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com//Half_Note