Ο Ουρανός πάνω από την πόλη στον Τεχνοχώρο Cartel

Με μουσικό δρώμενο θα παρουσιαστεί η «Ο Ουρανός πάνω από την Πόλη", ανήμερα των Χριστουγέννων - Μόνο για την παράσταση της Παρασκευής 25 Δεκεμβρίου στις 9:00μμ, στον Τεχνοχώρο CARTEL.

Ο Θέμης Αμοιρίδης και ο Δημήτρης (Πάπιας) Σκούρτης (από τους Sbaraquack), με τις ακουστικές κιθάρες τους και τη φωνή τους, εντάσσονται στην παράσταση «Ο Ουρανός πάνω από την Πόλη» με δρώμενο-έκπληξη. Μόνο για την παράσταση της Παρασκευής 25 Δεκεμβρίου στις 9:00μμ, στον Τεχνοχώρο CARTEL.

Δεν θα λείψει ούτε αυτή τη φορά από την παράσταση το καθιερωμένο εικαστικό δρώμενο. Στην πέμπτη από τις προγραμματισμένες εκθέσεις, η οποία διοργανώνεται από την Παρ. 25/12 έως την Κυρ. 27/12/2015, συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες Ηλέκτρα Τσιτσοπούλου, Σιβόν Δελήγκαρη και Μαρία Αντωνιάδου. Η έκθεση, την οποία επιμελείται η Μαρία Αντωνιάδου, παρουσιάζεται πάντα επί σκηνής στο πλαίσιο της παράστασης και είναι ανοιχτή για το κοινό μία ώρα πριν από την έναρξη.

Υπενθυμίζεται ότι «Ο Ουρανός πάνω από την πόλη» είναι μια σύγχρονη πολυπρόσωπη θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από το κινηματογραφικό σενάριο της ταινίας “Wings of desire” (Τα φτερά του έρωτα) των Wim Wenders και Peter Handke (1987).

Μια ελεγεία για την ύπαρξη, την αναζήτηση, την αγάπη, τον έρωτα, την απώλεια και τη ζωή, που παρουσιάζεται με τρόπο καταιγιστικό, σχεδόν “κινηματογραφικό”, από τη θεατρική ομάδα "ΘΑ ΔΟΥΜΕ" σε σκηνοθεσία Ακίνδυνου Γκίκα.

Δέκα ηθοποιοί (Στέλιος Ψαρουδάκης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Ακίνδυνος Γκίκας, Βάσια Λακουμέντα, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κωνσταντίνα Μatwali Κουτουλάκη, Νίκος Κρίκας, Ειρήνη Χατζηνίκου, Μαρία Αδάμου, Έλενα Δελακούρα) παίζουν σε αυτό «θεατρικό ντοκιμαντέρ» που μας μεταφέρει στη σημερινή Αθήνα, μια πόλη που ψάχνει τα πατήματά της και την ύπαρξή της μέσα από τεράστιες κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές αλλαγές.
  • Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή & Σάββατο 9:00μμ, Κυριακή 7:00μμ., στον Τεχνοχώρο CARTEL, Αγ. Άννης & Μικέλη 4 Βοτανικός (Στάση μετρό Ελαιώνας), Αθήνα.
  • Το κοινό παρακαλείται να κλείσει έγκαιρα θέσεις στο τηλ: 693-98.98.258 ή στην viva
  • Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 12 ευρώ, 8 ευρώ για φοιτητές & νέους, 5 ευρώ για ανέργους & ατέλειες.