Robyn Bennett & Bang Bang

Robyn Bennett & Bang Bang Robyn Bennett & Bang Bang

Από την Πόλη του Φωτός και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Αμερικανίδα performer Robyn Bennett παρέα με το εξαιρετικό σχήμα της Bang Bang προσγειώνεται στην σκηνή του Half Note, από Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 έως και Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016, φέρνοντας glamorous style, ξέφρενο pop swing και «καυτούς» ρυθμούς στο πιο ξεσηκωτικό ρεβεγιόν της πόλης.

Εκλεκτική, πολυσυλλεκτική και απόλυτα εκφραστική, η Robyn Bennett, που την τελευταία δεκαετία ζει και δημιουργεί στο Παρίσι, έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς με τις feel-good εμφανίσεις της και την σαρωτική της σκηνική παρουσία σε διάσημα club της Νέας Υόρκης και της Ευρώπης. Το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση, προσφέροντας ένα δυνατό πρόγραμμα που συνδυάζει ιδανικά την παλιομοδίτικη αισθητική με σύγχρονες ενορχηστρώσεις. ‘Ένα εκρηκτικό μείγμα από όλα τα μουσικά είδη που αγαπά: swing, jazz, funk, pop, country και blues. Άλλωστε, μιλάμε για μια σύγχρονη ντίβα του swing με τον αέρα μιας άλλης εποχής.

Το πολύπλευρο ταλέντο της φανερώθηκε από πολύ νωρίς και δεν περιορίστηκε μόνο στην μουσική. Οι σπουδές της περιλαμβάνουν μαθήματα πιάνου και τρομπέτας, κλασσικού και σύγχρονου χορού και υποκριτικής. Γεννημένη στην Πενσυλβάνια, οι καλλιτεχνικές ανησυχίες την οδήγησαν στο Παρίσι το 2006. Αμέσως κέρδισε έναν ρόλο στο μιούζικαλ «Cabaret» σε σκηνοθεσία Sam Mendes, το οποίο ανέβηκε για δύο χρόνια στο περίφημο θέατρο Folies Bergeres. Εκείνη την περίοδο η συνάντηση της με τον Παριζιάνο τρομπονίστα Ben Van Hille έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία της.

Η κοινή τους αγάπη για τη μουσική, καθώς και η εξαιρετική τους χημεία την σκηνή είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία του μουσικής σχήματος, Robyn Bennett & Bang Bang. Η μεγάλη απήχηση των εμφανίσεων τους σε διάφορα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ, τους οδήγησε στο να ηχογραφήσουν δύο δισκογραφικές δουλειές που περιλάμβαναν κυρίως διασκευές post-war swing στάνταρντς, κλασσικών τραγουδιών του Broadway και ‘60s pop επιτυχιών.

Φέτος κυκλοφόρησαν τον τρίτο τους δίσκο που τιτλοφορείται «The Wait» και περιλαμβάνει πρωτότυπες συνθέσεις. Πιασάρικες pop swing μελωδίες που ξεσηκώνουν, groovy horn sections που σε μεταφέρουν νοερά στη Νέα Ορλεάνη, κιθάρες που μοιάζουν σαν να ξεπήδησαν μέσα από ταινία του Tarantino, νοσταλγικές μπαλάντες που μιλούν για την αγάπη και τη ζωή. Τραγούδια μέσα από το άλμπουμ «The Wait», καθώς και διασκευές που τους έκαναν διάσημους, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στις εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club. Αλλαγή του χρόνου κι αλλαγή διάθεσης με κάτι φρέσκο, τι πιο ωραίο!

  • Robyn Bennett – vocals
  • Ben Van Hille – trombone
  • Julien Raffin – baritone & tenor sax
  • Louis Gino Chantoiseau – bass
  • David Pouradier-Duteil- drums
  • Massimiliano Mastella – guitar

Πληροφορίες
ROBYN BENNETT & BANG BANG
Glamour in style Πρωτοχρονιά με pop swingin’ grooves!

Από Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 έως και Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ., Δευτ. & Τρ.: 21.30. Παραμονή Πρωτοχρονιάς: 01.00, Πρωτοχρονιά: 22.30

Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ) 25 ευρώ (Β’ Ζώνη) 30 ευρώ (Α’ Ζώνη). Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Πρωτοχρονιά: Υποχρεωτική κατανάλωση φιάλης.

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310
www.halfnote.gr
www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com//Half_Note

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Divinas & Co! «Άρωμα Βιέννης» με την Καμεράτα »