Γιώργης Χριστοδούλου @ Ειλισσός

Αφίσα, Γιώργης Χριστοδούλου Αφίσα, Γιώργης Χριστοδούλου

Ο Γιώργης Χριστοδούλου έρχεται στον Ειλισσό για δύο μοναδικές βραδιές το Σάββατο 28 Νοέμβρη και το Σάββατο 5 Δεκέμβρη 2015 στις 9:30μμ το μουσικό project "Καντάδα" που μόλις κυκλοφόρησε σε cd.

Ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά του βασισμένη στα τραγούδια της παλιάς Αθήνας.
Στο πιάνο τον συνοδεύει ο νέος ταλαντούχος μουσικός Δημήτρης Ανδρονιαδης.

Ο Γιώργης που ξεκίνησε στο πλάι της Αρλέτας, γνωστός από τις συνεργασίεςτου με σπουδαίους συνθέτες και ερμηνευτές, τα οκτώ προσωπικά άλμπουμ του και την ξεχωριστή μουσική του πορεία στην ισπανική μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια, δανείζεται τον όρο "Καντάδα" για να κάνει μια μουσική περιπλάνηση σε εποχές στις οποίες τα αγόρια έπαιζαν και τραγουδούσαν κάτω απ' τα παράθυρα των κοριτσιών.

Αττίκ, Σουγιούλ, Γιαννίδης, Ραπίτης, Χατζιδάκις, τα τανγκό και τα βάλς της Σοφίας Βέμπο, το γαλλικό τραγούδι, fox trot και swing μαζί με νέα τραγούδια του Γιώργη όπως το "Flaneur" και η ραδιοφωνική "Φάβα" θα ηχήσουν στις βραδιές στον Ειλισσό ...

Η "Καντάδα" έκανε πρεμιέρα στο κάστρο της Αντιπάρου το περασμένο καλοκαίρι κι έχει ταξιδέψει ως τώρα από την Πλάκα, το λιμάνι του Πόρου και τη Σάμο μέχρι τη Βέροια, τη Δράμα, τη Φλώρινα, τις Σέρρες, την Κομοτηνή, τα Τρίκαλα, τη Λάρισα, την Πάτρα, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αλλά και τη Βαρκελώνη και το Λονδίνο.
Δείτε το πρώτο επίσημο βίντεο από την Καντάδα με πρωταγωνίστρια τη Τζένη Ρουσσέα σ' ένα νέο τραγούδι (σε στίχους και μουσική του Γιώργη) που κλείνει το δίσκο. Τίτλος του, "Καντάδα για τη γιαγιά μου"

«στον Ειλισσό υπάρχουνε τραγούδια»
ένα live για όσους αγαπούν και ... ακούν τη μουσική !

Πληροφορίες
Ο Γιώργης Χριστοδούλου με την Καντάδα του
στον Ειλισσό για δύο μοναδικές βραδιές

Σάββατο 28 Νοέμβρη 2015 και Σάββατο 5 Δεκέμβρη 2015 στις 9:30μμ

Είσοδος 10 ευρώ Μειωμένο 7 ευρώ Προσφέρεται κρασί
Κρατήσεις 210 9214248 - 6944 301678 - www.eilissos.gr

Ειλισσός
Αγλαονίκης 3 κ Βουλιαγμένης 40, Αθήνα
(Μετρό Ακρόπολη ή Συγγρού-Φίξ)