Idra Kayne - «Ένα soul, jazz, funk ταξίδι»

Idra Kayne Idra Kayne

Η Idra Kayne, η νέα Soul Funk Diva της πόλης, όπως την αποκαλούν, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015.

H τραγουδίστρια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από πατέρα Ουγκαντέζο και μητέρα Ελληνίδα, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις δυναμικές της εμφανίσεις και τις φωνητικές της ικανότητες.
Με δικά της πρωτότυπα τραγούδια αλλά και πρωτότυπες διασκευές έκπληξη, η Idra Kayne θα μας παρασύρει στους soul, jazz και funk ρυθμούς της σε ένα Uplifting πρόγραμμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από σχήματα του εξωτερικού.

Η Idra Kayne σπούδασε για 15 χρόνια χορό (κλασσικό μπαλέτο και jazz). Έχει σπουδάσει φωνητική με τη Νένη Ζάππα και το 2007 αποφοίτησε από το Vocal Art Academy. Από το 2000 ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική κι έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Το 2007 παρακολούθησε σεμινάρια τραγουδιού, σύνθεσης, ενορχήστρωσης και beatbox στο Rotterdam στα πλαίσια του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Roots & Routes και εμφανίστηκε ως support act των DeLa Soul στο φεστιβάλ “Meet The Streets”.
Έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο επιτυχημένο musical του Jonathan Larson, “ Rent”, ενώ το ομότιτλο πρώτο single της από το άλμπουμ “Don’t Walk Away” επιλέχθηκε από το Jumping Fish για τραγούδι του τριμήνου Mάρτιος-Μάιος 2012.
Tην παραγωγή του άλμπουμ έχει κάνει η Big Time PR και κυκλοφόρησε από την ΕΜΙ τον Ιανουάριο 2012, σε σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Πληροφορίες
IDRA KAYNE
«Ένα soul, jazz, funk ταξίδι»

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ) 15 ευρώ (τραπέζι)

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Πληροφορίες – Κρατήσεις - 210 9213310
www.halfnote.gr
www.artinfo.gr
www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com/#!/Half_Note