Η Μαρία Κηλαηδόνη και οι Goodfellas στη μουσική σκηνή του Nixon Bar

"Maria Kilaidoni & the Goodfellas" live "Maria Kilaidoni & the Goodfellas" live

Κάθε Κυριακή βράδυ στις 20:00 στη μουσική σκηνή του Nixon Bar η Μαρία Κηλαηδόνη παρουσιάζει ένα ατμοσφαιρικό live, μαζί με το συγκρότημα Goodfellas, ερμηνεύοντας με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών από την americana, country, folk, και blues σκηνή (π.χ. Norah Jones, Ray Charles, Bob Dylan, κ.ά.), καθώς και κάποιες πρώτες δικές της συνθέσεις.

Μαζί της το συγκρότημα Goodfellas, που αποτελείται από τους:

 

  • Βύρων Τσιμπλάκης: ηλεκτρική κιθάρα
  • Ανδρέας Γυφτάκης: ηλεκτρικό πιάνο
  • Σταμάτης Κυρλαγκίτσης: μπάσο, φωνή
  • Βαγγέλης Τσιμπλάκης: drums


Κατά τη διάρκεια της χρονιάς επίσης, θα είναι κοντά της καλεσμένοι, φίλοι μουσικοί, που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παίζοντας διασκευές αλλά και δικές τους συνθέσεις.

Η Μαρία Κηλαηδόνη ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας στην ηλικία των 12 ετών. Από τα 14 της έχει συμμετάσχει σε πολλά μουσικά σχήματα και με διάφορα μουσικά στυλ (rock, funk, blues και country). Την διακρίνει η απλότητα και η αμεσότητα της ερμηνείας της. Το τελευταίο διάστημα συνθέτει δικά της τραγούδια, σε ελληνικό στοίχο.

Οι "Maria Kilaidoni & the Goodfellas" σχηματίστηκαν τον φθινόπωρο του 2013. Παρά τα διαφορετικά μουσικά background των μελών του συγκροτήματος, το σχήμα βρήκε τον προσωπικό του «ήχο» γρήγορα. Έχουν εμφανιστεί σε αρκετούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας.

Γραφείο Τύπου : Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
"Maria Kilaidoni & the Goodfellas" live

Κάθε Κυριακή στις 20:00

Nixon Bar
(Αγησιλάου 61β, Κεραμεικός)
Είσοδος δωρεάν

Ποτήρι κρασί & μικρή μπύρα 3,5ευρώ, μεγάλη μπύρα 5,00ευρώ και ποτό 7,00ευρώ.
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3462077