Kadebostany

Όλα ξεκίνησαν μέσα από μία ολοκληρωμένη συλλογή κομματιών, η οποία έφερε τον τίτλο "Songs from Kadebostany " και ουσιαστικά κατάφερε να θέσει τους Kadebostany στο προσκήνιο της Pop αυτοκρατορίας. Μια προσωπική ταυτότητα με electro στοιχεία, συνδυασμένα πάντα με τις ανατολίτικου τύπου pop μελωδίες, καθώς και το εμβατηριακού χαρακτήρα παίξιμο των πνευστών. Όλα αυτά, δοσμένα με έναν άκρως ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό τρόπο.

Πρόκειται για ένα μουσικό project που άρχισε να ξετυλίγεται μέσα σε ένα φανταστικό κόσμο, εμπνευσμένο από τον Ελβετό παραγωγό Kadebostan. Μια παραγωγή αποτελούμενη από τους πιο σημαντικούς μουσικούς της αυτοκρατορίας του, με οδηγούς τους Rational Diet και την αινιγματική ντίβα Amina , η οποία ξεκίνησε από την "Δημοκρατία της Kadebostany" και έκανε το γύρο του κόσμου, θέτοντας ως σταθμούς συναυλιακούς χώρους παγκοσμίου φήμης και στη συνέχεια μεγάλα φεστιβάλ, όπως το Montreux Jazz Festival, το Mutek στο Μεξικό, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κ.α. Κάπου ανάμεσα στο ταξίδι τους υπήρξε και μία στάση διαρκείας στη δική μας χώρα, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν δύο από τις πιο επιτυχημένες τους εμφανίσεις στον πολυχώρο Gazarte.

Το τραγούδι " Walking With a Ghost " αποτέλεσε "soundtrack της περσινής χρονιάς" για μεγάλο μέρος του ελληνικού κοινού, με το iTunes Gr να τους φιλοξενεί στο top10 του, αλλά και την πρώτη θέση για αρκετές εβδομάδες. Ένα χρόνο μετά έρχεται η ανακοίνωση για την πολυαναμενώμενη κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς των Kadebostany με τίτλο "Pop Collection", ακολουθούμενη από ένα "Castle in the Snow" το οποίο παίζει ήδη δυνατά σε κάθε εναλλακτική playlist, έχοντας καταφέρει να γίνει το νέο "must" του αθηναικού ραδιοφώνου.

25 Ιανουαρίου, οι Kadebostany έρχονται να μεταδώσουν το electro pop πνεύμα που εκπροσωπούν, μέσα από ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show .
Walking with a ghost : http://www.youtube.com/watch?v=PQDK6x1i8jY

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι Γραφείο τύπου Gazarte
Ευστάθιος Χρυσοβαλάντης Δράκος
Ημερομηνία : 25/1
Ώρα έναρξης : 22.00 τηλ : 210-3460347
Doors Open : 21.00

Τιμές Εισιτηρίων
Προπώληση
: A ζώνη: 30€ | Β ζώνη: 23€ | Όρθιοι: 17€
Ταμείο: A ζώνη: 35€ | Β ζώνη: 28€ | Όρθιοι: 22€

Προπώληση εισητηρίων : www.gazarte.gr http://www.viva.gr
Gazarte website
Gazarte Facebook
Gazarte twitter

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Midnight Notes «Από τη Ρωσία... με αγάπη» »