Snow Owl Quintet @ Half Note Jazz Club

Snow Owl Snow Owl

Ο Κολομβιανός στην καταγωγή και μεγαλωμένος στην Νέα Υόρκη και την Florida βιρτουόζος του ηλεκτρικού μπάσου Juan Garcia- Herreros, γνωστός και με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο 'Snow Owl' ('Κουκουβάγια του χιονιού'), είναι ένας παγκοσμίου φήμης μουσικός!

Με το εκπληκτικό και ιδιαίτερο όργανο που παίζει - μία ειδικής κατασκευής εξάχορδη ηλεκτρική κιθάρα/κοντραμπάσο - έχει συμπράξει με πολλούς διάσημους μουσικούς, όπως για παράδειγμα με τους: Elton John, Al Jarreau, Spanish Harlem Orchestra, Cristina Aguilera, Victor Wooten, κ.ά. ενώ έχει εμφανιστεί με τις σπουδαιότερες latin μπάντες και έχει τιμηθεί επανειλημμένα με σημαντικά μουσικά βραβεία για τη δουλειά του. Ο σπουδαγμένος στο Berkeley δεξιοτέχνης της ιδιότυπης κιθάρας/ηλεκτρικού κοντραμπάσου, ξεχώρισε ως παιδί θαύμα και σε ηλικία 17 ετών συνεργάστηκε με την Tampa Bay Symphony! Διεθνή μουσικά έντυπα και ειδικές εκδόσεις του μπάσου και της jazz συνολικά, έχουν αποθεώσει την συνθετική και εκτελεστική ικανότητα του Snow Owl.
Με το εξαιρετικό κουιντέτο του που περιλαμβάνει τον καταπληκτικό πιανίστα Hector Martignon, θα παρουσιάσουν στη σκηνή του Half Note πρωτότυπες συνθέσεις από το βραβευμένο άλμπουμ του «Art of Contrabass Guitar» που φιλοξενεί μερικά από τα πιο καυτά -αυτή τη στιγμή- ονόματα της latin και μοντέρνας τζαζ σκηνής.

Snow Owl Quintet:

Juan Garcia-Herreros - contrabass guitar / Hector Martignon – piano / Alexander Wladigeroff – trumpet / Klaus Fürstner- drums / Heinrich von Kalnein- reeds, flute

 

Πληροφορίες

SNOW OWL QUINTET @ HALF NOTE JAZZ CLUB
Η «κουκουβάγια του χιονιού» και της jazz!

ΠΕΜΠΤΗ 6 – ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Ώρα έναρξης: 22:30 (Πεμ./ Παρ./ Σαβ.), 21:30 (Κυρ.)
Είσοδος: 10/ 15/ 20 ευρώ (Δεν περιλαμβάνει ποτό)

Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310 ǀ viva.gr– 13855

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
WE promotion, Κηφισίας 118Α, τηλ. 210-6980044, www.wepromotion.gr
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: www.wepromotion.gr/press
Βαγγέλης Περάκης, τηλ. 6972858515 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αννίτα Δαμάσχη, τηλ. 6977333222 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γιώργος Εριτσίδης, τηλ. 6932440622, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαίρη Μπρατάκου, τηλ. 6945809723 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

ΚΛΗΡΩΣΗ: Τετάρτη 5/12 14:20 για Πέμπτη 6/12

5 σχόλια

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια