Έκθεση Ζωγραφικής της Χριστίνας Ζυγούρη στο Hyatt Regency Thessaloniki

Ο Οίκος Δημοπρασιών και Τέχνης Myrό Antiques House παρουσιάζει την σειρά ζωγραφικών έργων “κουνήσου απ΄ τη θέση σου” της εικαστικής δημιουργού Χριστίνας Ζυγούρη σε έκθεση στον χώρο του εστιατορίου “Ambrosia” του πολυτελούς θερέτρου Hyatt Regency Thessaloniki, το οποίο θα κοσμήσουν με την παρουσία τους μέχρι το τέλος Ιουλίου.

“Η έκθεση αποτελείται από πέντε έργα της σειράς Από τον αρχαίο έως τον σύγχρονο άνθρωπο, οι δεισιδαιμονίες και οι προλήψεις, είναι αναπόσπαστα στοιχεία της ζωής του. Ότι δεν καταλαβαίνουμε, ή δεν μπορούμε να εξηγήσουμε με τις γνώσεις που έχουμε, το φοβόμαστε. Το project αυτό, αποτελεί μια εξερεύνηση στον σκοτεινό κόσμο των δεισιδαιμονιών και των προλήψεων, είναι όμως επίσης, ένας τρόπος να διαπιστώσει κανείς, πόσο όλα αυτά, έστω υποσυνείδητα τον επηρεάζουν και σε ποιό βαθμό”, δήλωσε σχετικά με την έκθεση ο κ. Πάρης Καπράλος, Διευθυντής του Τομέα Τέχνης του Myrό Antiques House.

Τα έργα της σειράς είναι διαθέσιμα για απόκτηση από τον οίκο Δημοπρασιών και Τέχνης Myrό Antiques House τόσο στην διάρκεια της έκθεσης τους όσο και κατόπιν. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη (τηλ. 6971890212, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).