Έκθεση ζωγραφικής της Φωτεινής Χαμηδιελή στο Hyatt Regency Thessaloniki

Το Myrό Antiques House παρουσιάζει σειρά νεότερων έργων της εξαιρετικά αγαπητής στην Θεσσαλονίκη ζωγράφου από την Βέροια, Φωτεινής Χαμηδιελή, στον χώρο Hallway του Hyatt Regency Thessaloniki.

Τα έργα της Φωτεινής Χαμηδιελή είναι καθαρά ανθρωποκεντρικά, με αναφορές στην οικογένεια, την φιλία και τις ανθρώπινες σχέσεις. Η ζωγράφος δημιουργεί και εκθέσει από τις αρχές της δεκαετίας του '80. Στην διάρκεια της μακράς καριέρας της έχει πειραματιστεί με αρκετά διαφορετικά υλικά και συχνά έχει αλλάξει ύφος. Χαρακτηριστική για τον εξπρεσιονισμό και την χειρονομία της, οι πίνακες της ξεχωρίζουν για το έντονο χρώμα και την ονειρική σύνθεση τους. Η νεότερη σειρά έργων της διακρίνεται για τις υφές της και την χρήση μικτής τεχνικής με ένθετα – σημεία αναφορά στον χρόνο και το εννοιολογικό περιεχόμενο της.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 18 Ιουλίου. Τα έργα θα διατίθενται στους ενδιαφερόμενους με ευθύνη του Myrό Antiques House, από τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη (για συναντήσεις παρακαλώ καλέστε στο 6971890212). Επικοινωνήστε για συνάντηση/ξενάγηση.

Γενικές Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Hyatt Regency Thessaloniki, Θεσσαλονίκη
  • Ημερομηνία: Από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 18 Ιουλίου 2016
  • Πληροφορίες: www.myroauctions.gr