Έκθεση Τομέα Art & Design

Έκθεση Τομέα Art & Design Έκθεση Τομέα Art & Design

Έκθεση Τομέα Art & Design από 1 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2014. Από τις 10:30 π.μ. έως τις 8:30 μ.μ. στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δέκα (10) Τομείς Σπουδών και εξήντα οκτώ (68) Ειδικότητες, δύο (2) χρόνια (4 εξάμηνα) φοίτηση και Κρατικό Δίπλωμα δίνουν το εισιτήριο για τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος. Οικονομία & Διοίκηση, Πληροφορική, ΜΜΕ & Επικοινωνία, Art & Design, Υγεία, Μόδα & Ομορφιά, Παιδαγωγικά, Τουριστικά Επαγγέλματα, Sound & Music, Cinema & TV. Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. παρέχει Ποιότητα στην Εκπαίδευση, Κορυφαίες Συνεργασίες και Επαγγελματική Αποκατάσταση.

Ο Τομέας Art & Design του I.EK D.O.M.I. εκθέτει τις δημιουργίες των σπουδαστών του, που αντανακλούν με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο, αλλά και την προσωπικότητα του Τομέα. Μέσα από την γνώση και την καλλιτεχνική δημιουργία ο Τομέας Art & Design μάς προσφέρει ξεχωριστές εκπαιδευτικές εμπειρίες.

Ο Τομέας Art & Design του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. εκτείνεται σε δύο ορόφους και καταλαμβάνει δέκα (10) μεγάλους και φωτεινούς χώρους, εργονομικά και αισθητικά διαμορφωμένους ώστε να εξυπηρετούν τις θεωρητικές αλλά και εργαστηριακές ανάγκες των ειδικοτήτων μας. Σχέδιο, σκίτσο, χρώμα, φωτογραφία, διακόσμηση, σκηνογραφία, έπιπλο, βιομηχανικός σχεδιασμός, γραφιστική, τυπογραφία, εικονογράφηση, comics, κινούμενα σχέδια, 3D animation, multimedia productions, web design, video art, πρωταγωνιστούν στο πιο ζωντανό, στο πιο δυνατό φθινοπωρινό ραντεβού Εφαρμοσμένων και Καλών τεχνών του I.ΙΕΚ D.O.M.I.

Η αντίστροφη μέτρηση για την καριέρα σου άρχισε! Αν θες κι εσύ να γνωρίσεις το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ που σου ταιριάζει και να ξεκινήσεις μια λαμπρή ΚΑΡΙΕΡΑ, έλα όλο τον Σεπτέμβριο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. στο κέντρο της Αθήνας. Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. σού προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα! ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια, Ημερίδες, Εκθέσεις, Μουσική, Workshops, Παράλληλες Δράσεις.

Πληροφορίες
Έκθεση Τομέα Art & Design

Σας περιμένουμε από 1 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2014, καθημερινά από τις 10:30π.μ. – 8:30μ.μ.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Διεκδίκησε το μέλλον σου στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.!
Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα των Δωρεάν Σεμιναρίων και των Παράλληλων Δράσεων του D.O.M.I. /*festival*/ http://www.domi-iek.gr/domi-festival-september-program

Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. - Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ!
Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | www.domi-iek.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | facebook.com/domi.iek