Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Ματάλα

H ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Ματάλα ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ θα ανοίξει τις πύλες της την Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 στις 21:00 στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας Βούλας , Ζεφύρου 2.

Την έκθεση οργανώνει ο Εκπολιτιστικός - Εξωραϊστικός - Οικολογικός Σύλλογος Βούλας ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Θα προλογίσουν ο Θέμης Κοσσίδας και η Μαριάννα Μαυραγάνη / Μουσική επιμέλεια: Μάριος Στρόφαλης.

Λίγα λόγια για την ζωγράφο

H Μαρία Ματάλα δραστηριοποιείται ως ζωγράφος - αγιογράφος με καλές κριτικές από προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου. Παράλληλα με τις σπουδές στην λογοτεχνία και την δουλειά της είχε καλή κριτική από τον Νικόλαο Χατζηκυριάκο – Γκίκα ο οποίος την έστειλε στο εργαστήρι ζωγραφικής του Θανάση Στεφόπουλου 1994 -2005. Αργότερα, σπούδασε στα εργαστήρια πολλών ζωγράφων και αγιογράφων και τελευταία ήταν ακροάτρια στο Β' εργαστήρι της ΑΣΚΤ με τον Γιώργο Λαζόγκα 2011-2012. Από το 2000 έχει στο ενεργητικό της επτά ατομικές εκθέσεις
Από το 1994 έχει συμμετάσχει σε πλήθος ομαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό . Έργα της βρίσκονται στην Πινακοθήκη Κορίνθου, στο στο ACG Athens Foundation και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εικαστικά της έργα έχουν δημοσιευτεί σε εξώφυλλα περιοδικών, εφημερίδων και σε εικαστικά ημερολόγια. Της έχει απονεμηθεί το Βραβείο Συλλόγου Ελλήνων Λογοτεχνών και το βραβείο εικαστικών Τεχνών στην ΚΗ Πανελλήνια Έκθεση Παρνασσού.
  • Διάρκεια έκθεσης μέχρι 23/4
  • Ώρες λειτουργίας : καθημερινά 11:00 π.μ. - 13:30 μ.μ., 18:00 μ.μ. - 21:00 μ.

IMG 3983a