Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Τίνας Μάσχα στην Chili Art Gallery

Έκθεση της εικαστικού Τίνας Μάσχα  θα πραγματοποιηθεί στην Chili Art Gallery από 4 Απριλίου ως 19 Απριλίου 2014.

Αντίθετα με τα κλισέ, η ανάγκη μας για την σχέση μας με το ¨θείο¨ έχει αλλάξει εκ θεμελίων. Κυρίως γιατί η συνειδητότητα ανοίγει άλλες πόρτες ως προς τον έλεγχο των πραγμάτων και του κόσμου.
Η μακροχρόνια σχέση του ανθρώπου με το θείο, η απεικόνισή της και η μορφή της δεν είναι απλά μία έκθεση ζωγραφικής στην Chili Art Gallery.
Η έκθεση της εικαστικού Τίνας Μάσχα στον συγκεκριμένο χώρο είναι μία τελείως διαφορετική προσέγγιση της ιστορίας- της βυζαντινής ιστορίας.
Αυτής που με τα «κλειδιά» της η Τίνα Μάσχα μας ανοίγει τις επτασφάλιστες πόρτες της ιστορίας και της μεταμοντέρνας ζωγραφικής.
Έχοντας η ίδια αυτοϊαθεί από την μέθοδο της βυζαντινής εικονοποιίας και έχοντας κάνει τα άλματα που της επέτρεψε η σύγχρονη τέχνη παρουσιάζει στην Chili Art Gallery την ατομική της έκθεση.

Tina Mascha 01

Είναι πολλά τα χρόνια που η Τίνα Μάσχα κινείται στον εικαστικό χώρο, επίσης είναι πολλές οι εκθέσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει.
Επιλεγμένα διακρίνονται οι παρακάτω: Βασιλική Αγίου Μάρκου- Ηράκλειο Κρήτης, Maison de la Grece- Παρίσι, Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας, Πύλη Αμμοχώστου- Κύπρος, Ολυμπιακή Πινακοθήκη, Ερμουπόλεια 2012 κ.ά

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 και ώρα 20.00

Επιμέλεια έκθεσης Τζέννυ Τσουμπρή

Chili Art Gallery/Δημοφώντος 13-15 Θησείο 11851, Αθήνα (δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα») / Τηλ. 210 7292564 – 6936 755550 / Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10.30-19.30, Σάββατο 11.00-15.00, Κυριακή κατόπιν ραντεβού. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ( ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός / ΗΣΑΠ Θησείο)