To SEEAR project επιστρέφει για τρίτη χρονιά!

Το SEEAR προέρχεται από τις λέξεις: see & hear. Πρόκειται για ένα project στο οποίο συνεργάζονται νέοι εικαστικοί, designers και μουσικοί παράγοντας τέχνη και επικοινωνία μέσω των δύο κυριότερων ανθρώπινων αισθήσεων.

Μεγάλο ρόλο στο SEEAR παίζει η διαδραστικότητα με το κοινό, βάζοντάς το έτσι, να συμμετέχει ενεργά στο εκάστοτε concept της διοργάνωσης. Στόχος του project είναι αφ' ενός οι καλλιτέχνες να επηρεάσουν ο ένας τον άλλο δημιουργικά, και αφ' ετέρου, να δημιουργηθεί αλληλεπίδραση του κοινού με τους καλλιτέχνες, με αυθορμητισμό και πρωτότυπο οπτικοακουστικό ερέθισμα. To SEΕAR είναι πλέον ένας ετήσιος θεσμός τέχνης, συνεργασίας και πειραματισμού που καλεί το ενήμερο και μη κοινό σε θέματα τέχνης και design σε μια πρωτότυπη και interactive έκθεση.

Το φετινό τρίτο SEEAR έρχεται την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο χώρο Ε.Δ.Ω. (Προφήτου Δανιήλ 18, Κεραμεικός, Αθήνα) με την υποστήριξη του OFF. Φόρεσε τη μάσκα σου και έλα με τους Superheroes! Σοβαρά τώρα αν θες ντύσου Superhero και έλα!!! Oι designers και μουσικοί του SEEAR μετέτρεψαν 14 Σούπερ ήρωες της φαντασίας τους σε οπτικοακουστικά artworks. Όλα τα gadgets ήχου που θα χρησιμοποιηθούν είναι μια προσφορά της SONY.

Το opening party θα γίνει την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 20.00 με live DJ set από τους μουσικούς του SEEAR και Absolut cocktails.

visual superheroes horizontal

Το Σαβατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου 2013, η έκθεση του SEEAR θα παραμείνει ανοιχτή από τη 13.00 μέχρι τις 22.00.

Ετικέτες