Ομαδική Έκθεση:«friends@proart»

Έργο της Eliz Barbosa Έργο της Eliz Barbosa

Ο χώρος τέχνης Pro-art/Μ.Λεγάκη φιλοξενεί την έκθεση ζωγραφικής «friends@proart», από τις 15 Φεβρουαρίου μέχρι τις 23 Μαρτίου 2013.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Christian Rothmann (Βερολίνο), Eliz Barbosa (Παρίσι), Jeanne Figueras (Παρίσι) και Γιάννης Σαρέλης (Αθήνα).

Τέσσερις καλλιτέχνες, οι 3 ζωγράφοι και ο designer Γιάννης Σαρέλης, φίλοι της γκαλερί, ενώνουν την παρουσία τους στο χώρο και εκθέτουν πρόσφατη δουλειά τους σε τιμές μειωμένες κατά 50%, θέλοντας με τον δικό τους τρόπο να υποστηρίξουν την τέχνη στην δύσκολη σύγχρονη συγκυρία.

Η έκθεση παρουσιάζει:

-Ακουαρέλες, λάδια και μεταξοτυπίες του γνωστού Βερολινέζου ζωγράφου Christian Rothmann, που κυριαρχούνται από χρώμα και φως.
-Μικρά έργα με ακουαρέλα και κηρομπογιά σε χαρτί, της νεαρής Eliz Barbosa από τη νέα ενότητα της δουλειάς της με τίτλο «Botanique», που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Παρίσι και εμπνέεται από τον μικρόκοσμο των φυτών.
-Έργα με ακρυλικά σε χαρτί και γυαλί της Jeanne Figueras, που έχουν σαν θέμα τα άνθη της ίριδας, με έμφαση στην αντίθεση ευαισθησίας και δυναμισμού του φυτού.
-Μικρά έπιπλα και αντικείμενα σχεδιασμένα από τον Γιάννη Σαρέλη, που συνδέουν ιστορίες του παρελθόντος με τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη, Πέμ., Παρ. 5-8μμ, Σαβ 11πμ-3μμ.
και εκτός ωραρίου με ραντεβού, κατόπιν συνεννόησης στο 6976-880.408.
Χώρος τέχνης Pro-art/Μ.Λεγάκη
Διεύθυνση: Καλλιδρομίου 30, Αθήνα.
Επικοινωνία: Τηλ. 210-3847.967, κιν: 6976-880.408
Ιστοσελίδα: www.proart.gr