"Τροχιά Σταθερή"

Το Τρένο στο Ρουφ στην καλοκαιρινή του εμφάνιση με «τραπεζάκια έξω» στη δροσερή αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ συνεχίζει να φιλοξενεί - καθημερινά εκτός Κυριακής - μουσικά lives, θεατρικά happenings και εικαστικά δρώμενα.

Την Τρίτη 12 Ιουλίου εγκαινιάζεται η έκθεση του Γιάννη Καβαλάρη με τίτλο «ΤΡΟΧΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ».

Πρόκειται για μια εγκατάσταση in situ, η οποία πραγματεύεται την έννοια του ταξιδιού στην κυριολεκτική και μεταφορική της διάσταση.

Η διαδρομή του ανθρώπου μέσα στον τόπο και το χρόνο, η σχέση του με τους άλλους και οι παράλληλες πορείες τους, τα ίχνη του πάνω στους ανθρώπους και στα πράγματα, είναι οι βασικοί άξονες προβληματισμού του εικαστικού Γιάννη Καβαλάρη.

Για τη δημιουργία του έργου χρησιμοποιήθηκαν βιομηχανικά υλικά όπως ρητίνες, ακρυλικές μεμβράνες και μεταλλικές συναρμογές.

Ο Γιάννης Καβαλάρης γεννήθηκε στην Αθήνα (1968), όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε ζωγραφική στην ΑΣΚΤ (1994 - 1999) με καθηγητές τους Χρόνη Μπότσογλου και Τάσο Χριστάκη. Με τον αρχιτέκτονα Ανδρέα Βελημπασάκη διατηρούν το χώρο βιομηχανικού σχεδιασμού 6>5.

Πληροφορίες
ΤΡΟΧΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ
?Το Τρένο στο Ρουφ πάει? αποβάθρα?
Εγκατάσταση του Γιάννη Καβαλάρη


Διάρκεια Έκθεσης 12 ? 30 Ιουλίου 2011
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα ? Σάββατο 19:30 ? 22:30

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΑΝΑ
Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Αποβάθρα Σιδηροδρομικού Σταθμού Ρουφ
επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως - Προαστιακός Ρουφ
(10΄ με τα πόδια από το στάση Μετρό «Κεραμεικός»)
τηλ: 210-5298922
Γραφείο Παραγωγής: Συγγρού 29, 117 43 Αθήνα
τηλ 210 92.37.076, fax. 210 92.40.108
www.totrenostorouf.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.