«Η Παρέλαση» Της Λούλας Αναγνωστάκη

«Η Παρέλαση» «Η Παρέλαση»

Στον Πολυχώρο UNDERGROUND παρουσιάζεται η παράσταση «Η Παρέλαση» της Λούλας Αναγνωστάκη, από τις 26 Οκτωβρίου 2016 και κάθε Πέμπτη στις 21:30.

Δύο αδέλφια, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, βρίσκονται κλεισμένα σ’ ένα δωμάτιο. Από την πλατεία ακούγονται εμβατήρια και τυμπανοκρουσίες. Μέσα σ’ έναν ιστό αβεβαιότητας και αγωνίας που η συγγραφέας υφαίνει αριστοτεχνικά, τα αδέλφια καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το δίχως άλλο θα γίνει παρέλαση κάτω από το σπίτι τους. Καθ' όλη τη διάρκεια της αναμονής, τα αδέλφια ανατρέχουν στο σκοτεινό τους παρελθόν και ανταλλάσσουν τραυματικές εμπειρίες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επικοινωνήσουν.

 

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

  • Σκηνοθεσία: Νίκος Δημητρόπουλος
  • Σκηνικά – κοστούμια: Λαλούλα Χρυσικοπούλου
  • Αφίσα: Δημοσθένης Γαλλής

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ανθή Κάντα, Κωνσταντίνος Μακριδάκης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
«Η Παρέλαση»
Της Λούλας Αναγνωστάκη

Από τις 26 Οκτωβρίου 2016
Κάθε Πέμπτη στις 21.30

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Μειωμένο: 8 ευρώ
Ανέργων – ατέλειες: 5 ευρώ
Διάρκεια: 60 λεπτά

Πολυχώρος UNDERGROUND
Πλατεία Κοραή 4, Αθήνα (είσοδος από τον κινηματογράφο ΑΣΤΥ) |
Τηλ:213 03 70 342 | facebook:https://goo.gl/zVlHA3