«Σκουληκότρυπα» της Γλύκας Στόιου

Αφίσα, «Σκουληκότρυπα» Αφίσα, «Σκουληκότρυπα»

Αφού έγινε της Σκουληκότρυπας στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα στην Αθήνα, η «Σκουληκότρυπα» ανεβαίνει στο Θέατρο Τ στη Θεσσαλονίκη για να μετατρέψει τη σκηνή σε θανάσιμη αρένα μόνο για 4 παραστάσεις: Σάββατο & Κυριακή, 7 & 8, 14 & 15 Νοεμβρίου 2015, στις 21:00.

Δυο γυναίκες. Ένα παιχνίδι. Σε μία ώρα κάποιος θα πεθάνει. Η Μπέττυ και η Μπου βαριούνται θανάσιμα. Για να σκοτώσουν την ώρα τους, αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι γνώσεων, τη «Σκουληκότρυπα». Στη διάρκεια του παιχνιδιού αναπαριστούν στιγμιότυπα από τη ζωή δέκα κατά συρροή δολοφόνων που έχουν υπάρξει στ’ αλήθεια. Όποια κερδίσει θα σκοτώσει την άλλη. Μια διαδραστική παράσταση για έναν κόσμο όπου κυριαρχεί το παράλογο. Ένα ζωντανό μουσείο εγκληματολογίας. Δυο γυναίκες. Ένα παιχνίδι. Σε μία ώρα κάποια θα πεθάνει. Αντέχεις την αναμονή; Και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Τικ τακ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Κείμενο - Σκηνοθεσία: Γλύκα Στόιου
  • Παίζουν: Αγγελική Καρακαξίδου, Γλύκα Στόιου
  • Φώτα: Νίκος Λαζαρίδης
  • Σκηνικά – Κουστούμια – Μουσική Επιμέλεια: Lamba
  • Φωτογραφίες: Στέλιος Ευσταθόπουλος
  • Video: FAOS tv productions

Πληροφορίες
H εταιρία θεάτρου Lamba
παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία της Γλύκας Στόιου
«ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ»

Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΗΜΕΡA ΚΑΙ ΩΡA ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Σάββατο & Κυριακή
7, 8, 14, 15 Νοεμβρίου
21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 10€
Φοιτητικό: 8€
Ατέλειες, ανέργων: 5€
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 75 λεπτά

ΘΕΑΤΡΟ Τ
Φλέμινγκ 16, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 854333 (6-9 μ.μ.) & 6973306387

Λίγα λόγια για τη Lamba:
Η «Σκουληκότρυπα» είναι η δεύτερη παραγωγή της εταιρίας θεάτρου Lamba και αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους. Τον Ιανουάριο του 2015 εξασφάλισε στη Γλύκα Στόιου μια θέση στο High Tide Festival - Playwright Workshop του Λονδίνου. Η πρώτη παραγωγή ήταν η παιδική διαδραστική παράσταση «Δον Κιχώτες», μια διασκευή της Γλύκας Στόιου βασισμένη στο Δον Κιχώτη του Θερβάντες. Οι «Δον Κιχώτες» ξεκίνησαν την περιπλάνησή τους με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης το 2013, συνέχισαν στο Λουξεμβούργο το 2014 και το 2015, κυνήγησαν την περιπέτεια σε σχολεία, πλατείες και θέατρα σε όλη την Ελλάδα. Τον Ιούνιο, η Γλύκα Στόιου ήταν καλεσμένη στο 23ο Last Frontier Theatre Conference στο Βαλντίζ της Αλάσκας, όπου οι «Δον Κιχώτες» παρουσιάστηκαν από Αμερικανούς καλλιτέχνες.

Έκθεση εικόνων