«Πριν το χάραμα»

«Πριν το χάραμα» «Πριν το χάραμα»

«Πριν το χάραμα». Το ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ παρουσιάζει το νέο έργο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα για το λαϊκό τραγούδι! Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 στις 9.00μμ. στο Αίθριο Θέατρο στο Αμαλίειο.

Η παράσταση που συγκίνησε και καθήλωσε όσους την είδανε εγκαινιάζει τις θεατρικές συμμετοχές του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Το έργο είναι γεμάτο από λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε. Ταυτόχρονα όμως είναι μια πολύ δυνατή και συγκινητική ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται μεταπολεμικά, στα χρόνια ακριβώς των μεγάλων λαικών δημιουργών. τραγουδιών και φωνών.
Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος τα πάθη τους! Οι ιστορίες τους διατρέχουν την νεότερη ιστορία της Ελλάδας από την απελευθέρωση, στον Εμφύλιο, στην μεταπολεμική Ελλάδα και την δικτατορία. Ζωές γεμάτες κρυφές παγίδες, σκοτεινά μονοπάτια και μυστικούς γκρεμούς. Αγάπες απελπισμένες και ψυχές αγιάτρευτες μέχρι την τελευταία τους ώρα. Πάντα με πίστη στην αλήθεια της καρδιάς!

Η διανομή είναι πολυπρόσωπη, περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες. Τους βασικούς ρόλους έχουν αγαπημένοι τραγουδιστές και καλοί ηθοποιοί: πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά)
Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Κούκα, , Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ορέστης Τζιόβας.
Συμμετέχουν : Αννα Αθανασιάδη, Χρήστος Ζαχαριάδης, Λήδα Καπνά, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Σπύρος Κυριάκος, Δημήτρης Λέκκος, Αντιγόνη Νάκα, Γεράσιμος Σοφιανός, Ιούλιος Τζιάτας.

Δυο λόγια για την υπόθεση του έργου:

Θεσσαλονίκη. Γερμανική κατοχή. Ο Ανέστης προσπαθεί να πιάσει δουλειά στο κέντρο του Κώστα Δραγούτσου, όπου παίζει μπουζούκι ο αδερφός του Λευτέρης και τραγουδούν οι γνωστοί Αρετή Λάμπρου, Νανά Βάλβη και Μανώλης Ναξιώτης. Παρά το γεγονός ότι είναι ερωτευμένος με την Δέσποινα, κόρη καλής κοινωνίας, την εγκαταλείπει μόλις αυτή μένει έγκυος. Ο δεσμός του με την Αρετή, τον βοηθά και επαγγελματικά, ιδιαίτερα όταν ο Μανώλης που διατηρεί θυελλώδη δεσμό με την Νανά Βάλβη τσακώνεται μαζί της και φεύγει από το μαγαζί. Στον εμφύλιο, τραμπούκοι καίνε το μαγαζί του Κώστα. Όλοι ξαναβρίσκονται στην Αθήνα, με άλλες ζωές, άλλες καριέρες, άλλους έρωτες και άλλα πάθη. Και άλλες ενοχές, καθώς οι επιλογές τους έχουν επηρεάσει με τρόπο τραγικό κάποιους από τους δικούς τους ανθρώπους. Οι ζωές τους αναμειγνύονται ξανά, σε εκρηκτικό μείγμα, στο όριο του έρωτα και του θανάτου.

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας
  • Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
  • Κουστούμια: Έβελιν Σιούπη
  • Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
  • Ενορχήστρωση τραγουδιών: Νίκος Στρατηγός

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ
ΑΦΟΙ ΤΑΓΑΡΗ ΟΕ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 74 / 10434 ΑΘΗΝΑ
210 64 24 414

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων για την Epoca Productions: Αντώνη Κοκολάκης
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
«ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ»

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015
ώρα έναρξης 9.00μμ
Αίθριο Θέατρο στο Αμαλίειο (Λεωφόρος Κηφισίας 219)

Τιμές εισιτηρίων :
Προνομιακή τιμή προπώλησης : 15 Ευρώ
Τιμή εισιτηρίου ημέρας συναυλίας : 18 Ευρώ είσοδος

Εισητήρια προπωλουνται:
www.viva.gr και στο τηλ. 11876
Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, Ianos, Reload Stores, BP, MediaMarkt, EKO
Στο Vivashop στο The Mall Athens
Στο ΤΡΑΜάκι, Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεων (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9
Στο Αμαλιείο, Λεωφ. Κηφισίας 219 την ημέρα της εκδήλωσεης και βάσει διαθεσιμότητας

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015
Διοργάνωση: Epoca Productions
Πάρνηθος 57-59, 11146 Αθήνα
τηλ. 210.8611212
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.festivalmaroussi.gr
http://facebook.com/festivalmaroussi
http://twitter.com/festivalmaroussi
Δήμος Αμαρουσίου Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού
τηλ: 210.8056314

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Ο Γάμος» Mamma Mia! »