«Σκουληκότρυπα» της Γλύκας Στόιου

«Σκουληκότρυπα» της Γλύκας Στόιου «Σκουληκότρυπα» της Γλύκας Στόιου

H εταιρία θεάτρου Lamba παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία της Γλύκας Στόιου «ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ». Η «Σκουληκότρυπα» επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος... Το 2011 έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα και φέτος, μετατρέπει και πάλι τη σκηνή σε θανάσιμη αρένα για 4 παραστάσεις: Παρασκευή & Σάββατο, 29 & 30 Μαΐου, 5 & 6 Ιουνίου 2015 στις 21:30.

Δυο γυναίκες. Ένα παιχνίδι. Σε μία ώρα κάποιος θα πεθάνει. Η Μπέττυ και η Μπου βαριούνται θανάσιμα. Για να σκοτώσουν την ώρα τους, αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι γνώσεων, τη «Σκουληκότρυπα». Στη διάρκεια του παιχνιδιού αναπαριστούν στιγμιότυπα τη ζωή δέκα κατά συρροή δολοφόνων. Όποια κερδίσει θα σκοτώσει την άλλη. Μια διαδραστική παράσταση για έναν κόσμο όπου κυριαρχεί το παράλογο. Δυο γυναίκες. Ένα παιχνίδι. Σε μία ώρα κάποια θα πεθάνει. Αντέχεις την αναμονή; Και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Τικ τακ.

Μαθητές και καθηγητές από το College of Fine Art, Culture & Design BORGIAS θα βοηθήσουν στο έργο της Σκουληκότρυπας και την ώρα της παράστασης θα σκιτσάρουν πρόσωπα και αντιδράσεις από το κοινό. Το επόμενο σκίτσο τους μπορεί να είσαι εσύ... (προς αποφυγή παρεξηγήσεων: θα το πάρεις μαζί σου φεύγοντας χωρίς χρέωση)

  • Σκηνοθεσία: Γλύκα Στόιου
  • Παίζουν: Αγγελική Καρακαξίδου, Γλύκα Στόιου
  • Σκηνικά – Κουστούμια – Μουσική Επιμέλεια: Lamba
  • Φωτογραφίες: Στέλιος Ευσταθόπουλος
  • Video: FAOS tv productions

Πληροφορίες
«Σκουληκότρυπα» της Γλύκας Στόιου

Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΗΜΕΡA ΚΑΙ ΩΡA ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Παρασκευή & Σάββατο
29 & 30 Μαΐου 2015
5 & 6 Ιουνίου 2015
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 10€
ΣΕΗ, ανέργων: 5€
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 70 λεπτά

Θέατρο Αγγέλων Βήμα
Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια
www.aggelonvima.gr

Για κρατήσεις θέσεων:
- Στα τηλέφωνα του θεάτρου 210 5242211 & 210 5242213

Λίγα λόγια για τη Lamba:

Η «Σκουληκότρυπα» είναι η δεύτερη παραγωγή της εταιρίας θεάτρου Lamba και αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους. Τον Ιανουάριο του 2015 εξασφάλισε στη Γλύκα Στόιου μια θέση στο High Tide Festival - Playwright Workshop του Λονδίνου. Η πρώτη παραγωγή ήταν η παιδική διαδραστική παράσταση «Δον Κιχώτες», μια διασκευή της Γλύκας Στόιου βασισμένη στο Δον Κιχώτη του Θερβάντες. Οι «Δον Κιχώτες» ξεκίνησαν την περιπλάνησή τους με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης το 2013, συνέχισαν στο Λουξεμβούργο το 2014 και το 2015, κυνήγησαν την περιπέτεια σε σχολεία, πλατείες και θέατρα σε όλη την Ελλάδα. Τον Ιούνιο, η Γλύκα Στόιου είναι καλεσμένη στο 23ο Last Frontier Theatre Conference στο Βαλντέζ της Αλάσκας, όπου οι «Δον Κιχώτες» θα παρουσιαστούν από Αμερικανούς καλλιτέχνες.