'Η Αρκούδα' του Anton Chekhov

Αφίσα, 'Η Αρκούδα' Αφίσα, 'Η Αρκούδα'

Η εργαστηριακή σκηνή του Politheatro παρουσιάζει το έργο του Ρώσου θεατρικού συγγραφέα Anton Chekhov 'Η Αρκούδα'. Η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 9.30μμ.

Ακολουθούν παραστάσεις στις 28 Φεβρουαρίου και 1-6-7-8 Μαρτίου 2015 και ώρα 9.30μμ. Σάββατο και Κυριακή θα πραγματοποιηθούν και απογευματινές παραστάσεις στις 8.00μμ στην αίθουσα 2 του Πολυθεάματος. Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννινων.

Μετά την "Πρόταση Γάμου" και τις "Βλαβερές Συνέπειες του Καπνού" η τριλογία της παρουσίασης των μονόπρακτων έργων του Άντον Τσέχωφ ολοκληρώνεται με το έργο "Η Αρκούδα".
Επιλέξαμε αυτή γλυκιά κωμωδία για να δώσουμε μια ευχάριστη πνοή και ένα ξεκούραστο διάλειμμα στο θεατρικό κοινό της πόλης μας, καλώντας το να παρασυρθεί μαζί μας και να αποφορτιστεί από την δύσκολη καθημερινότητα.
Πιστοί στο όραμα μας για ποιοτική υποκριτική δημιουργήσαμε άλλη μια παράσταση χρησιμοποιώντας το σύστημα Στανισλάβσκι.
Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι διττό. Από τη μία αναγνωρίζουμε την ανάγκη του κοινού για ποιοτικό θέατρο και από την άλλη την κοινωνική επιταγή για ένα αρμονικότερο όλον, μέσω της αγαθοεργούς δράσης.
Καλούμε λοιπόν το κοινό της πόλης να ανταποκριθεί σε αυτή μας την ενέργεια διότι μόνο μέσω της συμβολής του θα αποβεί ουσιαστική και πλήρης.

Τάσος Νάκης

  • Σκηνοθεσία: Ισαάκ και Νταϊάνα Ντόστη
  • Παίζουν: Τάσος Νάκης , Σπυριδούλα Τζώρτζη . Ανθή Οικονόμου

Πληροφορίες
'Η Αρκούδα'
Anton Chekhov

Οι παραστάσεις θα δοθούν Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 27-28/2 , 1/3 και 6-7-8/3 στις 9.30μμ , Σάββατο & Κυριακή επιπλέον απογευματινές παραστάσεις στις 8.00μμ στην αίθουσα 2 του ΠΟΛΥΘΕΑΜΑΤΟΣ
Γενική είσοδος 5 ευρώ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 3, Τ.Κ. 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλέφωνα: 2651003492- 6955416236
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλ. 2651003492 – 6955416236
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.politheatro.blogspot.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Είναι Καιρός Performance "H Τολμηρή Επίλυση" »