Φύλλο Σιγής

Αφίσα, Φύλλο Σιγής Αφίσα, Φύλλο Σιγής

Ο βραβευμένος με 3 κρατικά θεατρικά βραβεία συγγραφής θεατρικού έργου του ΥΠ.ΠΟ. Μιχαήλ Άνθης παρουσιάζει για 3ο χρόνο το ΦΥΛΛΟ ΣΙΓΗΣ ένα κωμικό, μουσικοθεατρικό μονόλογο...με 15 πρόσωπα. Από τις 25 Σεπτεμβρίου 2013 και κάθε Τετάρτη στις 21:00, στο θέατρο ELIART.

Ο Μιχαήλ Άνθης και το θέατρο ELIART από τις 25 Σεπτεμβρίου 2013 και κάθε Τετάρτη στις 21:00 θα δίνουν το παρόν με την ξεχωριστή παράσταση «Φύλλο Σιγής» η οποία ύστερα από απαίτηση του κοινού παρουσιάζεται για τρίτη συνεχή χρονιά! Ένας διαφορετικός, ξεκαρδιστικός μονόλογος, μια ιστορία με αρχή, μέση, αλλά χωρίς τέλος, με τον Μιχαήλ Άνθη σ' ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, γέλιου, συγκίνησης, μεταμορφώσεων και συνεχών ανατροπών.

Πιο συγκεκριμένα η ιστορία ξεκινά από την αυλή του παραδείσου όπου εκεί συναντάμε τον προπάτορα μας Αδάμ στη ζωή του οποίου υπάρχουν δύο θηλυκές υπάρξεις: η Εύα και η συνείδησή του. Κι απ' τις δύο ζει χωριστά για να μην έχει πρόβλημα. Μετά από έντονη λογομαχία με το Θεό και τον εαυτό του, ή μάλλον με το Θεό Εαυτό του, απορρίπτει τα μήλα Παραδείσου και επιλέγει τις φράουλες και τα σταφύλια. Βάζει το κιθαρόνι του στην πλάτη και το φίδι στην τσέπη και το σκάει απ' τον Παράδεισο, ξεκινώντας το μεγάλο ταξίδι μέσα στον καθένα.

Μεταλλάσσεται σε Αδαμόπουλο, Αδάμογλου, Αδαμαντινό, Αδαμάκο, Άνταμσον κι ένα σωρό άλλα μεταπτωτικά καθαρματάκια, παίρνοντας έτσι την εκδίκησή του, που του φορτώθηκαν όλες οι αμαρτίες του κόσμου, επειδή δοκίμασε απ' τα οπωροκηπευτικά του Παραδείσου. Στο τέλος, αφού εξαντλεί τον κακό εαυτό του, ξαναγυρίζει στον Παράδεισο, δήθεν μετανιωμένος, για να χτίσει αυθαίρετο με θέα Κόλαση.

Ένας διαφορετικός μονόλογος από αυτούς που έχετε συνηθίσει επιστρέφει για να ταράξει τις Τετάρτες σας! Ένα έργο που προκαλεί, αιφνιδιάζει, χαρίζει άφθονο γέλιο και ταυτόχρονο προβληματίζει. Το «Φύλλο Σιγής» Επέστρεψε!!!

Συντελεστές

  • Κείμενο, Σκηνοθεσία, Μουσική, Τραγούδια, Ερμηνεία: Μιχαήλ Άνθης
  • Σκηνικά - Κοστούμια: Ομάδα Inter Nos
  • Φωτογραφία: Δημήτρης Αλεξάνδρου
  • Φώτα: Θανάσης Ρουμελιωτης

Πληροφορίες
«ΦΥΛΛΟ ΣΙΓΗΣ»
3ος Χρόνος Επιτυχίας!!!
Για δεκαπέντε παραστάσεις

Έναρξη: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21.00μ.μ.

Διάρκεια Παράστασης
: 90 λεπτά
Είδος: Μονόλογος
Τιμή Εισιτηρίου: 10 € και Άνεργοι/Φοιτητικό: 15 € τα δύο άτομα

Στο Θέατρο «ELIART»,
Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός - Μετρό: Κεραμεικός
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3477677 & 6970808764
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.eliarttheater.gr/ www.facebook.com/eliart.theater.page
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράσταση, επικοινωνήστε με την Ηλιάς Γεραφέντη στο 6970808764

Χορηγός: Δημιουργία επιγραφής Artek
Χορηγοί Επικοινωνίας: Ο ραδιοφωνικός σταθμός Alpha989 – Οι εφημερίδες: Βορεινή, Ελεύθερος Τύπος, Ο Κόσμος του Επενδυτή & το Passpartout – Το περιοδικό: Athens Magazine - Το ηλεκτρονικό περιοδικό: ART Magazine & - Τα site: CultureNow, E-go, Go-Out, Monopoli, Musicity και οι ιντερνετικοί σταθμοί: MindRadio & Βορεινή Radio

Έκθεση εικόνων

Φωτογραφίες παράστασης
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Ο Γιαννάκης» «Τρωάδες» του Ευριπίδη »

1 σχόλιο

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
  • ID:5241 ELISSAVET Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 16:42 δημοσιεύθηκε από ELISSAVET

    ΤΡΙΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ???