ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ Stand Up Comedy Show

Ο άνθρωπος που έφερε το standup comedy στην Ελλάδα και απόλυτος εκ φραστής του, επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» – κοινώς στη θεατρική σκηνή – που αυτή τη φορά είναι η σκηνή του GAGARIN 205.

Με γλώσσα που κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει ο γελωτοποιός της Ρωμιοσύνης θα παρουσιάσει μια μουσικοθεατρική παράσταση με... απελπισμένο χιούμορ, άρωμα ειρωνείας, πολύ σαρκασμό (και αυτοσαρκασμό) και μια μεγάλη δόση δαιμονικής τρέλας, ουτοπικής αυθαιρεσίας και αναρχικής ευφορίας και ...Όποιον πάρει ο Χάρης!

Ο Χάρρυ Κλυνν σπάει τις βιτρίνες της υποκρισίας, βγάζει τα άπλυτα της χώρας στη φόρα και ξεγυμνώνει τους «αυτοχρισμένους αυτοκράτορες της εξουσίας και του κατεστημένου!». Αλίμονο για τους εχθρούς, καλή κουβέντα δεν θα πει, αλλά με τους φίλους που θα έρθουν θα γίνουν όλοι μια παρέα. Ο Μέγας αλχημιστής της χαράς και του φωτός που πειραματίστηκε, δημιούργησε, επηρέασε, είναι ΠΑΝΤΑ σε θέση μάχης...

Κυρίες και κύριοι o ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ για τις εμφανίσεις του στο GAGARIN ετοίμασε ένα special πρόγραμμα με stand up comedy αλλά και πολλά αγαπημένα του τραγούδια, που τα διάλεξε ένα και ένα! Μαζί του θα είναι η Kalergena's Bougelo Band Live. Στη γιάφκα συμμετέχουν και οι ηθοποιοί Δημήτρης Μιναρετζής και Δαμιανός Νικολαΐδης.

Γιατί ο Χάρρυ Κλυνν γέννησε τους ρόλους που δεν γέρασαν ποτέ. Όπως πάντα, έτσι και τώρα...

Χάρρυ Κλυνν και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να 'ουμ'

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

"Aπό εκείνα τα μάτια του, τα γεμάτα εξυπνάδα και πονηριά, από εκείνη την πιπεριά, τη μύτη του, βγαίνει δριμιά η μυρουδιά της κωμωδίας, μιας κωμωδίας ρωμαλέας και υγιούς, που μπορεί να παράγει ταυτόχρονα τον άγριο καγχασμό και την ιερή αγανάκτηση, τη συγκίνηση και τον θυμό, τη συμπόνια μαζί με το λυτρωτικό ασυγκράτητο γέλιο, υλικά πολύτιμα που μας έρχονται από παλιούς αιώνες, από τα διπλόκαρα με τρυγητάδες, απ' τα πατητήρια του σταφυλιού, απ' τ' αλώνια του ψωμιού και τη μεγάλη Δημοκρατία. Γι αυτόν το λόγο φεύγουμε από το Xάρρυ Kλυνν ανακουφισμένοι. Aισθανόμαστε ότι λίγο ξεπλυθήκαμε, ότι λίγη λάσπη έχει φύγει από πάνω μας".
Kώστας Kαζάκος

Παρασκευή 15, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Προπώληση:
Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς),
Ianos (Σταδίου 24), viva.gr, ticketpro.gr
***Για τις ανάγκες της βραδιάς αυτής, ο χώρος θα διαμορφωθεί ειδικά με περιορισμένες θέσεις καθήμενων και τραπέζια. Αγοράστε ΑΜΕΣΑ το εισιτήριο σας και κάνετε κράτηση τραπεζιού τηλεφωνώντας στο 6947927547***

Ετικέτες

7 σχόλια

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
  • ID:3757 Νώντας Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 08:17 δημοσιεύθηκε από Νώντας

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΟΣΟΙ Δ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ..ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ

  • ID:3625 ΜΑΡΙΑ Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 20:26 δημοσιεύθηκε από ΜΑΡΙΑ

    θα ηθελα να δω την παρασταση

  • ID:3624 ΜΑΡΙΑ Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 20:26 δημοσιεύθηκε από ΜΑΡΙΑ

    θα ηθελα να δω την παρασταση

  • ID:3613 ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 12:11 δημοσιεύθηκε από ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    Έχω ακούσει τα καλύτερα!!!

  • ID:3592 ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΑΝΘΗ Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 10:39 δημοσιεύθηκε από ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΑΝΘΗ

    Δεν τον έχω δει ποτέ αλλά το θέλω πολύ!!