Bρώμικα Κόλπα του David Foley στο Studio Κυψέλης

Οι Θεατρίνων θεατές, μετά από τη δίχρονη επιτυχία του "Χόρεψε με ως το τέλος του κόσμου", φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα παγκόσμιο hit, το πολύκροτο ψυχολογικό θρίλερ του αμερικάνου David Folley "ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ" - ("Α nasty trick"). Πρόκειται σύμφωνα με τη γνώμη των κριτικών για ένα από τα τρία καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, μαζί με την "Παγίδα θανάτου" και το "Σλουθ". Η παράσταση ξεκινάει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τέλος Μαίου 2012.


Μια ιδιόμορφη ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μια διασημη σχεδιάστρια κοσμημάτων και ένα νεώτερο της γοητευτικό άντρα, γίνεται αφορμή για μια παράσταση γεμάτη σασπένς, που κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα. 'Ερωτας, άνισα παιγνίδια ερωτικής διεκδίκησης, εφιάλτες από το παρελθόν και ένα μυστηριώδες σμαράγδι, υφαίνουν την πολύπλοκη όσο κι εντυπωσιακή αυτή η ιστορία. Το ιδαίτερο έγγυται στην παραστασιοποίηση, αφού ο σκηνοθέτης επέλλεξε να "εγκλωβίσει" τους ήρωες σε ένα κλειστό δωμάτιο και ο θεατής καλείται να παρακολουθήσει την παράσταση κυριολεκτικά πίσω από ένα (διάτρητο) τοίχο! Άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, η παρουσία ζωντανής μουσικής που υπογραμμίζει τα δρώμενα.

DSC01712Το βασικό γυναικείο ρόλο της Καμίλ Ντάρκους, που στην Ευρώπη και την Αμερική παίζουν σημαντικές πρωταγωνίστριες, εδώ καλείται να ερμηνεύσει η Μαρία Αλιφέρη, με συμπρωταγωνιστές το Χρήστο Λιακόπουλο και το Μάριο Ντερντέ.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Λιβανός, τη μετάφραση η Κωσταντίνα Ρίτσου, τους στίχους και σύμβουλος η Μαριάννα Τόλη, τη μουσική ο Johannes Mueller, τα σκηνικά και τα κουστούμια η Δέσποινα Βολίδη, φωτογραφίες ο Κωσταντίνος Δρίμζιας και τους φωτισμούς ο Socole Tomcini.

Πρεμιέρα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 στο STUDIO ΚΥΨΕΛΗΣ, που και φέτος εφαρμόζει με επιτυχία το εναλασσόμενο ρεπερτόριο.

ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ POSTER FINALΠαραστάσεις:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.00 μ.μ. (μεταμεσονύχτια)
ΣΑΒΒΑΤΟ 19:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 20:00
Διάρκεια παράστασης: Μέχρι τέλος Μαίου 2012.
Διάρκεια: 1.40 (χωρίς διάλειμμα)
Εισητήρια: 17 Ε
12 Ε (φοιτητικό- συνταξιούχοι).
Ισχύουν εισητήρια εργατικής εστίας- Δεκτές ατέλειες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
STUDIO ΚΥΨΕΛΗΣ
Σπετσοπούλας 9 και Κυψέλης
Τηλέφωνο: 210 8819571
Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

H κλήρωση για την Πρεμιέρα στις 17/2 θα γίνει αύριο το πρωί Παρασκευή 17/2 στις 11.00.
Για το Σάββατο 18/2 θα γίνει αύριο το μεσημέρι και για την Κυριακή το Σάββατο το μεσημέρι.

Οι  κληρώσεις από την επόμενη εβδομάδα θα γίνονται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη πρωί, αντίστοιχα για τις παραστάσεις που έχει Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Εύθυμη χήρα «Στη Ντενεκεδούπολη» »