Ζητείται Δράκουλας

Μετά την επιτυχία του Δράκουλα τις δυο πρώτες χρονιές (sold out), στο Bar theatre 41 street στον Υμηττό και στο Le Caf? Del?art κάνει την εμφάνισή του στο φεστιβάλ του Eliart την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Ένας Δράκουλας διαφορετικός, ένας δράκουλας που φοβάται το αίμα και σιχαίνεται τις νυχτερίδες. Η ιστορία ξεκινάει διαφορετικά όχι ακριβώς όπως την ξέρουμε. Ένα νιόπαντρο ζευγάρι ψάχνει να βρει ένα πανδοχείο να γευτεί τον έρωτα του, όμως η καταιγίδα τους φέρνει σε λάθος δρόμο και πέφτοντας σε μια τεράστια λακκούβα χαλάει το αυτοκίνητο τους έξω από το Πύργο του Κόμη. Φτάνοντας στο Πύργο το ζευγάρι και χτυπώντας την Πόρτα ανοίγει η οικονόμος ?μπάτλερ που ταράσσεται μόλις βλέπει την νύφη? είναι ίδια η μητέρα του Δράκουλα . Το ζευγάρι δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται? Δημιουργούν εντάσεις μέσα στο πύργο αφού τσακώνονται συνέχεια και φτάνουν τον Δράκουλα εκτός ορίων. Η Οικονόμος ?Μπάτλερ προσπαθεί να μάθει στον Κόμη πώς να είναι Δράκουλας. Πρέπει να συνεχίσει την οικογένεια. Και για να την συνεχίσει έφτασε επιτέλους η ώρα να ρουφήξει το αίμα της κοπέλας ώστε να γίνει αθάνατος. Φυσικά τα πράγματα δεν γίνονται ακριβώς έτσι?

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΚΕΙΜΕΝΟ- ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΑΒΟΓΛΟΥ ΕΦΗ

Παίζουν:

  • Οικονόμος -Μπάτλερ ( Λογκόρια): Μεράβογλου Έφη
  • Κόμης Δράκουλας: Χρήστος Καπενής
  • Τζέιν: Σοφία Λιάπη
  • Πωλ: Χρήστος Γιακουμής
Πληροφορίες
Ζητείται Δράκουλας
Στο θέατρο Eliart

Κων/πόλεως 127, Βοτανικός
τηλ. 2103477677,6985011691
την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 10:30 μ.μ.
Είδος παράστασης: Παρωδία

Διάρκεια: 60 λεπτά

Εισιτήριο: 10 ? για το ?Ζητείται δράκουλας? ή 15 ? για να παρακολουθήσει κάποιος το ?One night in heaven? και το ?Ζητείται δράκουλας?. Η ώρα έναρξης του One night in heaven είναι στις 9μ.μ. ενώ το δεύτερο έργο στις 10:30μ.μ. Οπότε μπορεί όποιος θέλεις να παρακολουθήσει δυο συνεχόμενες παραστάσεις.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « One night in heaven ?Ο κόσμος γέρνει Γκρεμίζεται?? »