«Φλοξ, το κουτί και τα σύννεφα»

Η κουκλοθεατρική ομάδα ΦύΡδηΝ ΜιγΔηΝ, μετά την περιοδεία της σε φεστιβάλ, θέατρα και πλατείες της Αργεντινής και της Βραζιλίας, παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό τη Φλοξ, το κουτί και τα σύννεφα. Μια κουκλοπεριπέτεια με αφηγηματικό μέσο τόσο το λόγο όσο και τη μουσική. Για παιδιά 3-93 χρονών και νέους όλων των ηλικιών που τους αρέσει η μουσική και δεν αντέχουνε τα μη.


Ένα παιδί από τον κόσμο των παραμυθιών, η Φλοξ, ανακαλύπτει τον κόσμο των ανθρώπων μέσα από την ελευθερία της παιδικής φαντασίας ώσπου? ένα μεγάλο "πρέπει" διακόπτει το παιχνίδι της και την αναγκάζει να ακολουθήσει διαδρομές που η ίδια δεν θα επέλεγε. Ο φόβος και η αγωνία παίρνουν τη θέση της χαράς και της ανακάλυψης. Όμως? Κάθε πρόβλημα φέρνει μαζί του ένα δώρο. Όσο πιο μεγάλο το πρόβλημα τόσο πιο μεγάλο το δώρο..

  • Σύλληψη: Ζωή Βλάσση
  • Σκηνοθεσία: Φύρδην Μίγδην
  • Κατασκευή κούκλας: Στάθης Μαρκόπουλος, Ζωή Βλάσση
  • Εμψύχωση: Ζωή Βλάσση, Νατάσσα Ταπάκη
  • Σκηνικά: Νατάσσα Ταπάκη, Ζωή Βλάσση
  • Μουσική: Γιώργος Παυλίδης, Μπάμπης Πολιτόπουλος

Μετά το τέλος της παράστασης, οι μικροί θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη Φλοξ και το μαγικό της κόσμο!

3

Περισσότερα για την ομάδα:
Η ομάδα ΦύΡδηΝ ΜΙγΔηΝ αποτελείται από τη Ζωή Βλάσση και τη Νατάσσα Ταπάκη.

Είναι απόφοιτες του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. με σπουδές στη Real Escuela Superior de Arte Dramatico της Μαδρίτης.

Συνεργάζονται καλλιτεχνικά από το 2003. Με το κουκλοθέατρο ασχολούνται από το 2007.

Μαθήτευσαν δίπλα στον Στάθη Μαρκόπουλο και τον Χρήστο Αυτσίδη.

2

Έχουν συμμετάσχει σε εγχώρια φεστιβάλ, ενώ τον Οκτώβρη του 2009, πήραν μέρος στο διεθνές φεστιβάλ κουκλοθέατρου της Παλαιστίνης και τον Οκτώβρη του 2010 στο διεθνές φεστιβάλ κουκλοθέατρου του Παρανά Αργεντινής το οποίο έγινε αφορμή για μία πολύμηνη περιοδεία τόσο στην Αργεντινή όσο και στη Βραζιλία.

Πληροφορίες
«ΦΛΟΞ, ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ»
Κουκλοθέατρο από την ομάδα ΦύΡδηΝ ΜιγΔηΝ

Στο θέατρο Eliart


Σάββατο 9 και 16 Απριλίου
Ώρα Έναρξης: 15:00
Είσοδος: 5 Ευρώ

ELIART
Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός,
Τηλ. 210 3477677 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web address: http://www.eliarttheater.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ?Δύο Θεοί? «Απολυμένη» »