"Ζητείται Δράκουλας" στο Le Caf? De L?art.

Για 2η συνεχή χρονιά μετά την επιτυχημένη πορεία (sold out) του "Ζητείται Δράκουλας" στο Bar theatre 41 street στον Υμηττό, η παράσταση ανεβαίνει ξανά στο Le Caf? De L?art από τις 6 Νοεμβρίου 2010, 21:30μ.μ και για 4 Σάββατα (περιορισμένος αριθμός παραστάσεων).

Τι θα σκεφτόσασταν, αν ακούγατε για έναν Δράκουλα διαφορετικό, ένα δράκουλα που φοβάται το αίμα και σιχαίνεται τις νυχτερίδες. Η ιστορία μας λοιπόν, ξεκινάει κάπως έτσι... Ένα νιόπαντρο ζευγάρι ψάχνει να βρει ένα πανδοχείο να γευτεί τον έρωτα του, όμως η καταιγίδα τους φέρνει σε λάθος δρόμο και πέφτοντας σε μια τεράστια λακκούβα χαλάει το αυτοκίνητο τους έξω από το Πύργο του Κόμη. Φτάνοντας στο Πύργο το ζευγάρι και χτυπώντας την Πόρτα ανοίγει η οικονόμος ?μπάτλερ που ταράσσεται μόλις βλέπει την νύφη? είναι ίδια η μητέρα του Δράκουλα . Το ζευγάρι δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται? Δημιουργούν εντάσεις μέσα στο πύργο αφού τσακώνονται συνέχεια και φτάνουν τον Δράκουλα εκτός ορίων.

Η Οικονόμος ?Μπάτλερ προσπαθεί να μάθει στον Κόμη πώς να είναι Δράκουλας. Πρέπει να συνεχίσει την οικογένεια. Και για να την συνεχίσει έφτασε επιτέλους η ώρα να ρουφήξει το αίμα της κοπέλας ώστε να γίνει αθάνατος. Φυσικά τα πράγματα δεν γίνονται ακριβώς έτσι?

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΚΕΙΜΕΝΟ- ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΜΕΡΑΒΟΓΛΟΥ ΕΦΗ

Παίζουν:

  • Οικονόμος -Μπάτλερ ( Λογκόρια): Μεράβογλου Έφη
  • Κόμης Δράκουλας: Χρήστος Καπενής
  • Τζέιν: Σοφία Λιάπη
  • Πωλ: Ιωάννης Λάτσης
Πληροφορίες Χώρος: "Le Caf? de l'Art"
Πλ. Μεσολογγίου 6, Παγκράτι 116.34, - Αθήνα
Δημόσιες σχέσεις / Υπεύθυνη Eπικοινωνίας και Διαγωνισμού: Γρηγορία Πετροπούλου, τηλ. 211 7401143
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας , δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να την παρακολουθήσουν κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση. Κλήρωση: 02/11/2010