Φιλανθρωπική παράσταση για το ΕΛΕΠΑΠ "Ο μικρός πρίγκιπας"

Ο μικρός πρίγκιπας θα ανέβει φέτος στις 5 Φεβρουαρίου σε μορφή μιούζικαλ και με τέτοια επεξεργασία που να αφορά και μικρούς και μεγάλους. Οι παραστάσεις θα κρατήσουν μέχρι τις 28 Μαρτίου 2010.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Τα έσοδα από το πρόγραμμα θα δοθούν στο ΕΛΕΠΑΠ.

 

 

 

Με την καρδιά βλέπεις πάντα καλύτερα! Την ουσία δε τη βλέπουν τα μάτια!

Μικρός πρίγκιπας το μιούζικαλ

foto_6_gia_deltio_copyΤο έργο, μας μιλάει για την διαιώνιση απαρχαιωμένων θεσμών, για τη ματαιοδοξία, για τη πλεονεξία του πλούτου, για τον αλκοολισμό για τη μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους σε ρομπότ που ακολουθούν εντολές, για τα ψέματα που μας είπαν αυτοί που έγραψαν τα βιβλία της ιστορίας.

Μας μιλάει για τον τρόπο σωτηρίας απʼ όλα αυτά που είναι η εμπιστοσύνη στην ανθρώπινη φύση, η φιλία, η αγάπη. Μιλάει για την αναζήτηση του νοήματος της ζωής που τις περισσότερες φορές, μας αποκαλύπτεται σε ανθρώπους και σε καταστάσεις που είναι δίπλα μας έστω κι αν εμείς πρέπει να γυρίσουμε ολόκληρο τον κόσμο για να το συνειδητοποιήσουμε.

Η ποίηση, η ομιλία των φυτών και των ζώων, η αθώα περιέργεια, ο εξωτισμός, η περιπέτεια στην έρημο και το σύμπαν είναι που κάνουν τόσο μαγικό αυτό το έργο.

Όλα αυτά εμπλουτισμένα με υπέροχα τραγούδια και πολύ μοντέρνα χορευτικά αποτελούν τη παράσταση μας!

Φιλανθρωπική παράσταση για το ΕΛΕΠΑΠ

foto_3_gia_deltio_small

Συντελεστές της παράστασης

foto_2_gia_deltio_copyΣκηνοθεσία: Ιάκωβος Μυλωνάς

Χορογραφίες: Έλενα Εvteeva

Βοηθ. Σκην.: Μ. Καββαδα, Κ. Βακαλοπούλου

Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Μυλωνάς

Μουσική παραγωγή- Διασκευή μουσικής: Λευτέρης Τσίτας, Βασίλης Παπαθεοχάρης

Ενορχηστρωτική επιμέλεια: Γιώργος Κρέζος

Διδασκαλία τραγουδιών: Λαμπρινή Γιώτη

Σκηνικά: Λευκή Καραψιά

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Άντζυ Νομικου

Δημ. Σχέσεις: Βαρβάρα Αγγελοπούλου

foto_4_gia_deltio_small

Παίζουν: Μ. Ηλιάκη, Λιμνιάτη Ρούλα, Δημητριάδου Ελευθερία, Χονδρογιάννη Κατερίνα, Μακρομαρίδου Βέρα, Μ. Αγγέλη, Κ. Βακαλόπουλου, Ν. Βασιλείου, Β. Κολσουζιάν, Τ. Κοσμίδου, Τ. Πατήρης, Κ. Σούμας, Λ. Τσίτας, Φαίη Βώκου, Π. Κουρτέσης, Μ. Τσούτης, Κ. Γιώτη, Λ. Δημητρακοπούλου,Β. Ανδρέου και ο Αντ. Τακτικός.

elepap_smallΗ ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, που από το 1937 άνοιξε διάπλατα την πόρτα και την αγκαλιά του για την αποκατάσταση, δηλαδή την διάγνωση, θεραπεία, εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση, των παιδιών με κινητικές κυρίως αναπηρίες και εγκεφαλική παράλυση, ή προβλήματα λόγου & μάθησης, από λίγων ημερών έως και 16 ετών.

8.000.000 ? Ετήσιος Προϋπολογισμός

6 Κέντρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο

270 άτομα Προσωπικό

1.400 παιδιά ετησίως

72 χρόνια λειτουργίας

πάνω από 100.000 παιδιά

Στην ΕΛΕΠΑΠ λειτουργούν επίσης ειδικά Δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία.

Με γνώμονα πάντα τη φροντίδα των παιδιών με κινητικά προβλήματα, η ΕΛΕΠΑΠ αποβλέπει όχι μόνο στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής κατάστασής τους, αλλά και στην προετοιμασία τους να ενταχθούν στη ζωή.

 

Info:

Θέατρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ Δεληγιάννη 19 & Μπουμπουλίνας Εξάρχεια

Παραστάσεις: Από 5 Φεβρουαρίου και έως 28 Μαρτίου

Ημέρες και Ώρες: Κάθε Παρασκευή , Σάββατο & Κυριακή στις 21:00μ.μ

Οι θέσεις του θεάτρου είναι 100.

Ώρα έναρξης: 21.00μ.μ

Ώρες ανταλλαγής: 17.00 - 20.00μ.μ στις 5 Φεβρουαρίου

Τηλ. για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 6957265657

ΕΛΕΠΑΠ: Κόνωνος 16, Αθήνα

τηλ: 210 7254726 ,7251121

fax: 210 7228380

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.elepap.gr

xorigoi_mikrou_prigkipa

To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας , δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να την παρακολουθήσουν κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση και αντίστοιχα το Artmag System θα σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.