Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Συνεργασίας Myro Gallery με το Hyatt Regency Thessaloniki.

To Hyatt Regency Thessaloniki και η Myro Gallery εδώ και τέσσερα χρόνια φιλοξενούνε στους χώρους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki ομαδικές αλλά και ατομικές εκθέσεις καλλιτεχνών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, δημιουργώντας έτσι το καλύτερο art hotel της πόλης.

 Μια σειρά από καλλιτέχνες όπως οι Μιχαλης Τσακουντής, Kanem Tanev, Φωτεινή Τσακιρούδη, Νίκος Βαβατσης, Γκέλας Κεσσίδης, Θανάσης Πούλιος, Antony Dragan, Γιώργος Καραφωτιάς, Κωνσταντίνος Αρωνης, συμμετείχαν σε αυτή την εικαστική ενέργεια με μεγάλη επιτυχία.

Η μοναδικότητα αυτού του project είναι η άμεση επαφή του κόσμου με τα έργα αλλά και την συνεχή παρουσία της Myro Gallery στο χώρο του ξενοδοχείου.

Με μια επίσκεψη στο Lobby Lounge του ξενοδοχείου μπορείτε να περιηγηθείτε στις εκθέσεις των καλλιτεχνών

Ενόψει του προγραμματισμού και έχοντας πάντα ως σκοπό την πρωτοπορία μας στην τέχνη, απευθύνουμε πρόσκληση ενδιαφέροντος προς ανερχόμενους εικαστικούς καλλιτέχνες προκειμένου να εξετάσουμε το ενδεχόμενο εγκαινίασης νέων συνεργασιών.

Όλα τα έργα είναι διαθέσιμα για απόκτηση από τον οίκο Δημοπρασιών και Τέχνης Myro Antiques House τόσο στην διάρκεια της έκθεσης τους όσο και κατόπιν. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη (τηλ. 6971890212, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).