Έναρξη δραστηριοτήτων στο Politheatro | performing arts!

Αφίσα, Έναρξη δραστηριοτήτων στο Politheatro Αφίσα, Έναρξη δραστηριοτήτων στο Politheatro

Έναρξη δραστηριοτήτων στο Politheatro | performing arts! Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των δραστηριοτήτων του Politheatro | performing arts για τη νέα χρονιά, στο χώρο μας που βρίσκεται στην οδό Δημάρχου Ιωαννίδη 4. Ένας χώρος τέχνης στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων που φιλοξενεί εδώ και ένα περίπου χρόνο πλήθος μαθημάτων, σεμιναρίων και παραστάσεων!

Η καλλιτεχνική πλατφόρμα του Politheatro συνεχίζει και φέτος τα εργαστήρια θεατρικής τέχνης (τμήματα ενηλίκων), με τις εγγραφές να έχουν ξεκινήσει ήδη
Τα εργαστήρια , που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία ήδη από το ξεκίνημα τους , συνεχίζουν τις δραστηριότητες τους στην πόλη των Ιωαννίνων καθοδηγούμενα πάντα από έμπειρους και καταξιωμένους ηθοποιούς, σκηνοθέτες, παιδαγωγούς θεάτρου και χοροδιδάσκαλους. Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν το μήνα Οκτώβριο. Την καλλιτεχνική διεύθυνση των εργαστηρίων έχει ο ηθοποιός & σκηνοθέτης Θοδωρής Γκόγκος .

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το Politheatro εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με μια σειρά σεμιναρίων με αφορμή την τέχνη του θεάτρου. Το πρώτο σεμινάριο της χρονιάς θα ξεκινήσει με την ενότητα του σωματικού θεάτρου σε συνεργασία με τον Αριστοτέλη Μαγουλά (performer-ηθοποιός) σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το θέατρο είναι η αντανάκλαση της ψυχής μας
είναι η έκφραση του παιδιού που κρύβεται μέσα μας.
Το θέατρο είναι το ζωτικό ψεύδος που μας κρατάει
ζωντανούς και δημιουργικούς.

Politheatro | Performing arts
Δημάρχου Ιωαννίδη 4
τηλ. 6955416236
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας με τους εξής τρόπους:
-τηλ. 2651022995/6955416236
-email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας από το λογαριασμό μας στο Facebook : Politheatro Ioannina ή από την διεύθυνση του blog μας www.politheatro.blogspot.com