Αδιαμεσολάβητες Εκθέσεις και ανεξάρτητα projects στην Myrό Gallery

H Myrό Gallery εγκαινιάζει μία νέα πρακτική αυτή της διάθεσης των χώρων της για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε ομάδες ή/και μεμονομένους καλλιτέχνες προκειμένου αυτοί να εκθέσουν αδιαμεσολάβητα και χωρίς την παρέμβαση επιμελητή την δουλειά τους, ανεξάρτητα από το κύριο εκθεσιακό πρόγραμμα της.

Η Myrό Gallery λειτουργεί ως πολυχώρος σύγχρονης τέχνης από το 2011 με πρόγραμμα σε ετήσια βάση φιλοξενώντας εκθέσεις και εικαστικές δράσεις δεκάδων καλλιτεχνών. Την συναποτελούν 4 διακριτοί χώροι, με κοινή κεντρική είσοδο στην διεύθυνση: Νικηφόρου Φωκά 8, περιοχή Λευκού Πύργου, Κέντρο Θεσσαλονίκης. Αυτόνομα ο καθένας φιλοξενεί εκθέσεις με κοινές ημερομηνίες εγκαινίων. Από την εκθεσιακή σεζόν 2016 -’17 η Myrό Gallery σε ενδιάμεσες ημερομηνίες των κανονικών εκθέσεων της διαθέτει τους χώρους της σε ομάδες ή ανεξάρτητους δημιουργούς τους για την έκθεση/διεξαγωγή αδιαμεσολάβητων projects, χωρίς περιορισμούς ως προς το είδος της τέχνης ή της έκθεσης. O χώρος διατίθεται προς ενοικίαση για διάφορους σκοπούς κατά τμήμα ή κατά το όλο και είναι προσαρμόσιμος ώστε να φιλοξενεί πλήθος διαφορετικών projects και εκδηλώσεων.

Ενδεικτικά, αλλά όχι αποκλειστικά, εκτός από αδιαμεσολάβητες εικαστικές εκθέσεις ο χώρος προσφέρεται για την πραγματοποίηση εταιρικών ή εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, τη διοργάνωση ομιλιών και επαγγελματικών εκθέσεων, την φιλοξενία παρουσιάσεων βιβλίων και προβολών. Οι παροχές που περιλαμβάνονται στο κόστος ενοικίασης του χώρου είναι Γραμματειακή Υποστήριξη (υπάλληλος γραφείου), πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο internet 24Mbit WiFi, τεχνικός για το στήσιμο των εκθέσεων (όταν πρόκειται για εικαστικές εκθέσεις/δράσεις). Παράλληλα με την διάθεση των χώρων, υλοποιείται κατ' επιλογήν και με μικρή επιπλέον χρέωση, μία σειρά από συμπληρωματικές υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε με τον Πάρη Καπράλο, Διευθυντή του τμήματος Τέχνης του Myrό Antiques House Group (στο οποίο ανήκει η Myrό Gallery) για περισσότερες πληροφορίες, ή καταθέστε την πρόταση σας με email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Ετικέτες