Street Food and Tunes στη Γλυφάδα

Τα Street Food and Tunes του deBop.gr συνεχίζουν τις βόλτες τους στις γειτονιές της πόλης μας! Επόμενος σταθμός μας είναι η Γλυφάδα την Πέμπτη 12 Μαΐου και τόπος συνάντησης το πιο up-tempo cocktail bar της περιοχής, το Holy Spirit!

Τέσσερα από τα πιο δημοφιλή street food πιάτα του πλανήτη (5 για την ακρίβεια αν υπολογίσουμε και τη veggie εκδοχή), όλα με την υπογραφή του σεφ Βασίλη Σπόρου, θα παρελάσουν από τους πάγκους μας, για να σας βάλουν σε διλήμματα σχετικά με τις επιλογές σας:

Πρεμιέρα αυτή τη φορά στα local κάνει το πολυαναμενόμενο Gua Bao, γνωστό κι ως το ταϊβανέζικο χάμπουργκερ στη χώρα προέλευσής του και για πολλούς... το τελειότερο street food πιάτο του πλανήτη!
Το Gua Bao πρωτοσυστήθηκε στον δυτικό κόσμο από τον σεφ David Chang στη Νέα Υόρκη για να κερδίσει τις εντυπώσεις κάθε ειλικρινή food lover και δημιουργήσει –προφανώς!- ουρές αναμονής στο εστιατόριό του! Πολύ πριν από αυτό βέβαια, οι Ταϊβανοί γνώριζαν καλά την απόλαυση που θα γεύονταν με το που έπιαναν στα χέρια τους αυτόν τον «ουράνιο» φάκελο από ψωμί στον ατμό γεμισμένο με χοιρινή πανσέτα μαριναρισμένη σε σόγια και μπαχαρικά, συνοδεία φυστικιών και chilli.
Για τους πιστούς των Street Food and Tunes απλά θα θυμίσουμε το εξής: στην Ελλάδα, το Gua Bao πρωτοσυστήθηκε στην δεύτερή μας βραδιά-αφιέρωμα στο Brooklyn, που εξελίχθηκε σε ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα γαστρονομικά μας όργια!

Όπως σε κάθε μας διοργάνωση παρέα με το Jack Daniels, έτσι κι εδώ, όσοι απολαύσουν τα προτεινόμενα coctails, μπαίνουν σε κλήρωση για ένα bbq και μία ηλεκτρική κιθάρα Jack Daniels!

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Web: http://www.debop.gr/events/street-food-and-tunes-local-glyfada-holy-spirit
FB: https://www.facebook.com/events/172822099780639/