6ο Samos Young Artists Festival - Ο Γύρος του Κόσμου σε 7 Ημέρες

Για 6η συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο του Samos Young Artists Festival στις 7 με 13 Αυγούστου 2015, παρουσιάζεται ένα ποικίλο πρόγραμμα μουσικής που αποτελεί ένα μείγμα από διάφορα μουσικά στυλ και εποχές μέσα από τις ερμηνείες μεγάλων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αλλά και νέων καλλιτεχνών, από ολόκληρο τον κόσμο, που βρίσκονται στην αρχή μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας.

Το Samos Young Artists Festival είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μουσικό festival. Πρόκειται περισσότερο για μία περιπλάνηση στον κόσμο. Με καλλιτέχνες με έντονα διαφορετικές κουλτούρες, από διάφορες χώρες, ευρωπαϊκές και μη, όπως η Ρωσία, η Ρουμανία, η Τουρκία, η Γερμανία, η Αυστρία και η Νότια Κορέα. Στο κομβικό σημείο που βρίσκεται το νησί της Σάμου –ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία- στήνεται μια «γέφυρα», μία στιγμή επικοινωνίας μεταξύ των χωρών, μία πλατφόρμα συνύπαρξης, αλληλοκατανόησης μέσω της μουσικής. Γιατί αυτή η παγκόσμια γλώσσα της μουσικής μας ενώνει όλους.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του μουσικού προγράμματος είναι και φέτος ο Daniel Nodel, το πρώτο βιολί της Συμφωνικής Ορχήστρας του Βαυαρικού Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού.

Από τις 7 έως και τις 13 Αυγούστου απολαμβάνουμε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα και μια μαγευτική θέα, κάθε βράδυ, λίγο μετά τις 8, στο άκρως ιδιαίτερο Αρχαίο Θέατρο του Πυθαγορείου. Το 6o Samos Young Artists Festival ξεκίνησε πρόβες και προετοιμασίες και σας περιμένει. Προγραμματίστε τις διακοπές σας στο νησί και απολαύστε μουσική υψηλού επιπέδου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Παρασκευή 7 Αυγούστου: Virtuoses Crossover auf Russisch
  • Σάββατο 8 Αυγούστου: Geigenfeuerwerk
  • Κυριακή 9 Αυγούστου: Βραδιά Quintet
  • Δευτέρα 10 Αυγούστου: Βραδιά Zazz
  • Τρίτη 11 Αυγούστου: Βραδιά Πιάνου
  • Τετάρτη 12 Αυγούστου: Βραδιά Όπερας
  • Πέμπτη 13 Αυγούστου: Μουσική του Κόσμου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Τοποθεσία: Αρχαίο Θέατρο Πυθαγόρείου, Σάμος
Ημερομηνία: 7-13 Αυγούστου 2015
Ώρα: 20:30
Τιμή εισιτηρίων: 5€, Δωρεάν είσοδος σε: Παιδιά, Φοιτητές, Ανέργους
Πληροφορίες: www.schwarzfoundation.com
FB: Samos-Festival
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 5o En'Oresi festival στο Καρπενήσι 10ο Icarus Festival 2015 »