Performace από την 'Η έκφραση του σώματος'

'Η έκφραση του σώματος' 'Η έκφραση του σώματος'

Οι συμμετέχοντες του δεύτερου σεμιναρίου σωματικού θεάτρου 'Η έκφραση του σώματος' υπο την καθοδήγηση της performer Μαρίας Στεφανίδου θα παρουσιάσουν την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 και ώρα 9.00μμ στο θέατρο Πολυθέαμα μετά τη λήξη και του δεύτερου κύκλου του σεμιναρίου μια performace μικρής διάρκειας ως αποτέλεσμα της δουλειάς που θα γίνει στη διάρκεια του σεμιναρίου.

Όσοι θέλετε να πάρετε μια γεύση από σωματικό θέατρο αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή στο καινούργιο τμήμα του σεμιναρίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 είστε ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε αυτή την μικρή αυτή παρουσίαση.

Το σώμα μας μιλάει.
Έχει τη δική του γλώσσα.
Τη γλώσσα του σώματος.
Είναι το βασικό εργαλείο για τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας, την τέχνη μας. Είναι το βασικό υλικό του performer

Πληροφορίες
Performace από την 'Η έκφραση του σώματος'

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015| 9.00μμ | θέατρο Πολυθέαμα
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Πληροφορίες στα
τηλ.: 2651003492 – 6955416236
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Politheatro Ioannina

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 3, Τ.Κ. 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλέφωνα: 2651003492- 6955416236
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.