Συλλογή διηγημάτων «Αναπάντεχνα» του Χάρη Κανδηλώρου

Εξώφυλλο «Αναπάντεχνα» Εξώφυλλο «Αναπάντεχνα»

Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις "Mabrida" το βιβλίο «Αναπάντεχνα» του Χάρη Κανδηλώρου με εικονογράφηση του ίδιου. Η επίσημη βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 στις 18:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου.

Το βιβλίο περιλαμβάνει 21 «Μικροσκοπικά Διηγήματα», που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν "όχι συνηθισμένα".
Είναι μια συλλογή διηγημάτων που περιστρέφεται γύρω από τον κυρίαρχο άξονα της φαντασίας με πρωταγωνιστές τα ζώα, τη φύση, τα χρώματα και στο τέλος τον άνθρωπο. Οι Χίμαιρες, οι Μινώταυροι, οι Σφίγγες, ο Πήγασος, ο Κένταυρος, οι ιπποπόταμοι παρελαύνουν αγέρωχοι και συμμετέχουν σε ένα συμβολικό παιχνίδι. Οι επιρροές του συγγραφέα από το οργουελικό και αισωπικό μοτίβο γραφής εμφιλοχωρούν διακριτικά στα κείμενα.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο συγγραφέας και ο Κωνσταντίνος Λεϊμονής.
Αποσπάσματα διαβάζει η ηθοποιός Τατιάνα Παπαμόσχου.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Συλλογή διηγημάτων
«ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΝΑ»
του Χάρη Κανδηλώρου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ MABRIDA

Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 στις 18:30
Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου
(Πεζόδρομος Γ. Σ. Παπασιδέρη 13, Τηλ. :210-6626295)
Είσοδος ελεύθερη