Postlude του Haldon Lockly

Postlude του Haldon Lockly Postlude του Haldon Lockly

Η Pilotless Press, είναι μια εκδοτική προσπάθεια που στόχο έχει να εκδίδει διηγήματα Ελλήνων, κυρίως, συγγραφέων που έχουν γραφτεί στην Αγγλική γλώσσα. Τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014, στο BAR του six d.o.g.s, στις 21.00 παρουσιάζει την τρίτη της έκδοση: το διήγημα Postlude του Haldon Lockly.

Η πτήση θα συνοδεύεται από μικρή παρουσίαση του νέου εγχειρήματος της Pilotless Press, και μουσική πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πτήση.

Αναμένονται αναταράξεις.

Λίγα λόγια για την έκδοση:

Ένας άντρας ανακαλύπτει ότι είναι νεκρός όταν συνειδητοποιεί ότι ο μισθός του δεν του έχει καταβληθεί κι ενώ το τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων της εταιρείας που εργάζεται του γνωστοποιεί ότι, παρά την ατυχή αυτή εξέλιξη, θα πρέπει να ολοκληρώσει κανονικά τη βάρδιά του. Αρνούμενος να προσαρμοστεί σε αυτό που είναι δεδομένο για όλους πέρα από τον ίδιο, ξεκινά μία προσπάθεια να αποδείξει την αναλήθεια και τον παραλογισμό της κατάστασης του. Σύντομα, όμως, η αναζήτησή του τον αναγκάζει να ανοίξει τα μάτια του και να κοιτάξει όλες εκείνες τις παράλληλες πραγματικότητες απέναντι στις οποίες μέχρι τώρα εθελοτυφλούσε.

Το Postlude θα κυκλοφορήσει σε 300 αριθμημένα αντίτυπα τα οποία θα διατεθο ύν για πρώτη φορά την ίδια μέρα στο BAR του six d.o.g.s. και από τις 4 Νοεμβρίου 2014 στο www.pilotlesspress.com.

Πληροφορίες
Η Pilotless Press παρουσιάζει:
Postlude του Haldon Lockly

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
Ώρα: 21:00
Bar του six d.o.g.s

Για πληροφορίες σχετικά με κρατήσεις και το πρόγραμμα των πτήσεων: www.pilotlesspress.com