Φεστιβάλ Τεχνών Open September 3 στον Πολυχώρο Vault

Ο Πολυχώρος VAULT σε συνεργασία με το THEATROVICTORIA διοργανώνουν το 3ο OPEN SEPTEMBER, από 23 – 28 Σεπτεμβρίου.

Από 23 εώς 28 Σεπτεμβρίου, πάνω από 100 καλλιτέχνες γίνονται οικοδεσπότες του Πολυχώρου VAULT και του THEATROVICTORIA (με το φεστιβάλ εγκαινιάζεται και η δεύτερη σκηνή Black Box του THEATROVICTORIA) και υποδέχονται το φιλότεχνο κοινό, παρουσιάζοντας Θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις Ζωγραφικής, Φωτογραφίας, Χαρακτικής, Κοσμήματος και Κατασκευών, Video Art, Ταινίες Μικρού Μήκους, Performances, παρουσιάσεις Βιβλίων, Ανοιχτά Σεμινάρια, δημιουργώντας έναν πυρήνα πολιτισμού που θα περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης.

OPEN SEPTEMBER 3 POSTER

To "Open September 3" είναι ένα Φεστιβάλ που στόχο του έχει την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας και που απευθύνεται σε όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς, δίνοντας τους βήμα, να αναδείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματα τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες, να γνωρίσουν φορείς και κοινότητες, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, μέσα από την συνύπαρξη τους στον ίδιο χώρο.

Είσοδος ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων επικοινωνήστε με τις παρακάτω διευθύνσεις.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VAULT Theatre Plus
Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός τ.κ 10447
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-0356472, 6945993870
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1?ref=hl

 

ΤΗΕΑΤROVICTORIA
Μαγνησίας 5 και 3ης Σεπτεμβρίου 119 τ.κ. 11251
Τηλ.επικοινωνίας: 210-8233125 / 6972964339
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.theatrovictoria.gr
https://www.facebook.com/theatrovictoria