Soul Mates @ "Meteora Music Festival"

Η εννιαμελής μπάντα, που αποτελείται απο τρεις γυναικείες φωνές και έξι μουσικούς, θα βρίσκεται το Σάββατο 17 Αυγούστου στο "Meteora Music Festival" στη Καλαμπάκα.

Οι Soul Mates ιδρύθηκαν το 2009. Είναι ένα συγκρότημα που ξεκίνησε τα live ερμηνεύοντας soul και funk τραγούδια από καλλιτέχνες όπως Joss Stone, Alice Russell, Jamiroquai, Stevie Wonder κ.α

Το 2012 διασκευάζουν και ηχογραφούν το "Roof Off", ένα κομμάτι των Laura Vane & The Vipertones το οποίο κυκλοφορεί στα iTunes από την Warner Music.

Την ίδια χρονιά ανοίγουν την συναυλία των Quantic και Alice Russell στην Αθήνα και εμφανίζονται για 2η συνεχή χρονιά στο Matala Beach Festival της Κρήτης.

Φέτος, μετά από την εμφάνιση τους ως opening act στους Belleruche τον Απρίλιο στο Koo Koo καθώς και σε άλλους χώρους (Α for Athens & Faust bar κ.α), συνεχίζουν τα live εντός και εκτός Αθηνών και παράλληλα ετοιμάζουν δικό τους υλικό.

www.facebook.com/SoulMates.gr
http://itunes.apple.com/gr/album/roof-off-single/id523490150
www.reverbnation.com/soulmatesgreece
www.youtube.com/soulmatesgreece
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκθεση εικόνων