Greek Variations – Σαβίνα Γιαννάτου

Σαβίνα Γιαννάτου Σαβίνα Γιαννάτου

Η ενότητα Greek Variations ξεκινάει μελωδικά με την συναυλία της αισθαντικής Σαβίνας Γιαννάτου. Το Σάββατο 27.7.2013 στο Λόφο Σάνης και ώρα 21:30.

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, σπούδασε μουσική στην Αθήνα και το Λονδίνο, και βγήκε δυναμικά στο προσκήνιο μέσα από τη θρυλική Λιλιπούπολη του Γ' Προγράμματος. Έκτοτε κινήθηκε με συνέπεια σε ένα εναλλακτικό μουσικό πλαίσιο, κερδίζοντας το απαιτητικό κοινό με τις ερμηνείες της, τις σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους συνθέτες, καθώς και τις προσωπικές της συνθέσεις για το θέατρο. Από το 1993 συνεργάζεται με το γκρουπ Primavera en Salonico, με ρεπερτόριο από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Με τους Primavera en Salonico έχει δώσει πολυάριθμες συναυλίες στην Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική, Αυστραλία, Μαρόκο, Ταϊβάν και Ισραήλ. Στο πλαίσιο της μουσικής αυτής έχει συνεργαστεί με τους Sussan Deyhim από την Περσία, Maria Joao απο την Πορτογαλία, το συγκρότημα Constantinople απο τον Καναδά, την Elena Ledda απο την Σαρδηνία, την Lamia Bedioui από την Τυνησία και τον Miguel Gil απο την Καταλονία. Η δισκογραφία της περιλαμβάνει γύρω στους τριάντα δίσκους με συνθέσεις Ελλήνων συνθετών, παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες χώρες, αυτοσχεδιασμούς και δικά της τραγούδια.
Στο Sani Festival θα παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ευγενία Καρλαύτη στο πιάνο και άλλους αξιόλογους μουσικούς, που θα περιλαμβάνει από μελωδίες της Μεσογείου μέχρι συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκη και της Λένας Πλάτωνος.

Αναλυτικά:

Α' μέρος : Σαβίνα Γιαννάτου –φωνή, Ευγενία Καρλαύτη -πιάνο
Παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια από διάφορες χώρες. Από την Αρμενία στην Καραϊβική και τα Ελληνόφωνα της Κάτω Ιταλίας, έως το Speak low και το Alabama song του Kurt Weil. Ένα ρεσιτάλ ανοιχτό στην ευφορία του αυτοσχεδιασμού, όπου η διαφορετικότητα του ρεπερτορίου αναπτύσσεται μοναδικά στον καμβά των ευρηματικών διασκευών της Ευγενίας Καρλαύτη. Μια συνομιλία δυο φωνών με τις μελωδίες διαφορετικών πολιτισμών.

Β' μέρος: Σαβίνα Γιαννάτου –φωνή, Ευγενία Καρλαύτη- πιάνο, Μαρίνο Γαλατσινό –κλαρινέτο, Διονύση Βερβιτσιώτη-βιολί, Τάσσο Μισυρλή- βιολοντσέλο
Τραγούδια του Νίκου Κυπουργού, της Λένας Πλάτωνος, του Μάνου Χατζιδάκι. Από τα "Μυστικά του Κήπου", την Λιλιπούπολη, το "Σαμποτάζ", "Καρυωτάκης 13 τραγούδια", τις "Μπαλάντες της οδού Αθηνάς", τη "Ρωμαϊκή αγορά", το "Μεγάλο Ερωτικό", το "Ματωμένο γάμο".

Καλλιτεχνική Διευθύντρια Sani Festival: Όλγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη

Χορηγός Greek Variations-Σαβίνα Γιαννάτου

Χορηγοί επικοινωνίας
K, LIFO, ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, CLOSE UP, JAZZ AND TZAZ, PARALLAXI, EXOSTIS, ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ, BISCOTTO, ART MAGAZINE, AGGELIOFOROS.GR, PARALAXI.GR, PROTAGON.GR, LIFO.GR, BISCOTTO.GR, ELCULTURE.GR, CULTURENOW.GR, DART, ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, BISCUITRADIO.GR, E-RADIO, JAZZBLUESROCK.GR, JAZZ-RADIO.GR, OFFRADIO.GR

Πληροφορίες
Greek Variations – Σαβίνα Γιαννάτου
Σάββατο 27.7.2013
Λόφος Σάνης 21:30

TΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος: 15€
Είσοδος Αριθμημένης Θέσης: 25€
Είσοδος Πελατών Sani Resort: 10€
Είσοδος Ciné Breeze: 6€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση εισιτηρίων αρχίζει 2 εβδομάδες πριν από κάθε εκδήλωση.
Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Sani Festival μπορείτε να αγοράσετε με τους εξής τρόπους:

Σημεία προπώλησης
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Stereodisc | Αριστοτέλους 4, Τ: 2310 262912
Public | Τσιμισκή 24 - Μητροπόλεως 33, Τ: 2310 227288 & Mediterranean Cosmos, Τ: 2310 472633
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: στις reception των ξενοδοχείων και τη μαρίνα του Sani Resort, Τ: 23740 99400

Online μέσω της πλατφόρμας viva.gr, με χρέωση πιστωτικής κάρτας
Η on line διάθεση των εισιτηρίων από το διαδίκτυο θα ολοκληρώνεται 24 ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Μέσω της on line αγοράς των εισιτηρίων αριθμημένης θέσης, εξασφαλίζετε θέση στο Λόφο της Σάνης, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα στο πλάνο θέσεων. Η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται απευθείας από τους χώρους των εκδηλώσεων.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ @ SANI RESORT
Για τη μετακίνησή σας στο Sani Festival προτείνουμε www.carpooling.gr / www.pamemazi.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 317 327, 2310 312 320
Γεωργία ∆ώδου | Υπεύθυνη Επικοινωνίας | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βίκη Παπαδημητρίου, SYMVOLI Conference & Cultural Management | Οργάνωση & Παραγωγή | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.sanifestival.gr